Djevojčica snimkom rasplakala milione: Ostala sam sama u opasnom parku

Radiosarajevo.ba
Djevojčica snimkom rasplakala milione: Ostala sam sama u opasnom parku
Desetogodišnja djevojčica Alina iz Rusije objavila je snimku na YouTubeu u kojoj govori da je tužna što niko nije došao na okupljanje koje kaže da je organizirala, a u snimci se i rasplakala.

Okupljanje, tzv. "meet and greet", bilo je namjereno njenim obožavateljima na društvenim mrežama, što je trend koji je vidjela kod drugih YouTube vlogera.

U snimci je ispričala da je puno ljudi potvrdilo da će doći na okupljanje, no da se niko nije pojavio, a čekala ih je više od pola sata u parku. Snimku je do trenutka objave ovog teksta pogledalo više od dva milijuna ljudi, a dobila je i hiljade novih pretplatnika.

Osim onih koji su joj ispod snimke ostavljali riječi utjehe i podrške, javili su se i zabrinuti korisnici koji se pitaju kako je moguće da je sve ovo organiziralo jedno 10-godišnje dijete.

Mnogi se pitaju i gdje su joj roditelji dok im djevojčica sama u parku, koji može biti jako opasan za djecu bez nadzora, čeka ljude koje uglavnom poznaje samo preko društvenih mreža.

"Bolje da nitko nije došao, nego da joj se tamo pojavio pedofil", kaže jedna korisnica u komentarima.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije