Dečko s TikToka postao hit zbog videa s upaljačem: Cijeli život ga pogrešno koristim

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Modernizacijom do teskog zaglupljivanja

Kako se pije voda iz case? Uvijek smo radili pogresno. Prislanjali smo casu na usta, a treba obratno. Logicno, prisloniti usta na casu. Ove supertehnicke milenijske generacije u cudu otkrivaju toplu vodu, a za ocekivati je da ce ovoj pandemijskoj generaciji biti ibret casa i voda.

Dior

Ovaj skontao napokon da je bio glup zadnjih dvadesetak godina. Dobro je , primjeti se napredak.

mikula

Odmah mu dati Nobelovu nagradu.

Epi

U nastavku očekujte nove epizode, već za par dana premijera "čitav život pogrešno trepćete, evo šta treba..." dok sljedeće sedmice nemojte propustiti "osnove disanja, kako udisati a kako izdisati"

/ Najnovije