Damir 5 godina živi u Njemačkoj, ovo je njegova računica: Na hranu ode 800 eura...

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damir laze

Nas je petero I na hrane ode 400

Medicinski tehnicar

Plata medicinskog tehnicara sa Mini job je oko 4000 netto

Ovaj Damir izgleda ocima nije vidio Njemacke

:D:D

A. A. A

Koji snovi o platama I stanovima... Sve. Ovisi o tome gdje ste I koji grad. A te plate od 4000 eura ma bas. To mozda neki visoko skolovani a mi nepismeni I nizerazredni ako dobijem 2200 do 2500 ma to je super ostalo su bajke pa ajdete ovamo ima mjesta za oko jos 500 600 hiljada robova

Gibbs

Pa kad je tako tesko, hajte nazad... Svi nesto kukaju nije lako, a niko nece nazad :)

bobi

mjesecni trosak koristenje mobitela - 15 eur platis 02 ili Lidlu za 3 GB internet koristenje i flat rate pozivi i smsovi za jedan mjesec. Hrana oko 800??? Lol, moguce ako jede kavijar i jastoga svaku noc :D kakve gluposti se valjaju po internetu

Gost

Pa kad je tako tesko, hajte nazad... Svi nesto kukaju nije lako, a niko nece nazad :) ka Gibbs Ne kuka, kaze moze se komotno sa odredjenim iznosom.

kikirez

Vise graha i krompira,moj Damire,a ima i pasjih konzervi.

Čim prođe pola godine, ako niste u probnom radu, dobijete automobil kakav hoćete

Gdje on radi? Da nije test vozac u VW ili BMW? Ko dijeli kola na lijepe oci u Svabiji?

Oleo

Svugdje je tesko u startu, pa i gore. 5-10 godina halali slobodno dok fino stanes na noge, mada deficitarno zanimanje ili kvalitetno obrazovanje mogu dobro pogurati. Ali ono sto je bitno je da su u Njemackoj sanse za uspjeh daleko vece.

/ Najnovije