Čudan prizor u Hrvatskoj: Spašavali frezu iz mora pa nazdravili rakijom

0
Radiosarajevo.ba
Čudan prizor u Hrvatskoj: Spašavali frezu iz mora pa nazdravili rakijom
FOTO: 24sata.hr / Prizor u Hrvatskoj

Čovjek je stavio povrće u prikolicu, samo otišao zatvoriti vrata od ograde, i ona ode. Napola je zaglavila, priča čitateljica hrvatskog portala 24sata.hr o akciji spašavanja freze u utorak ujutro.

"Taman sam se spremala ući u more, a meni prijateljica iz mora viče 'ajme pazi!'. Pokušao je uhvatiti prikolicu, ali nije uspio pa je upala.

Mi smo se pogledavali jer ništa nismo mogli", priča čitateljica koja je u Sukošanu, Hrvatska, snimila vrlo rijedak prizor.

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

Maestralni Džanan Musa vodio Real Madrid do prve pobjede u play-offu

Kako kaže, susjed je taman stavio povrće u prikolicu i načas otišao zatvoriti vrata od ograde. Nije stigao uhvatiti prikolicu, pa je freza zaglavila napola.

"Imali smo akciju spašavanja, pa nismo stigli od početka snimati. To je jedan stariji susjed, viđamo ga svako jutro. Onda su se skupili svi u selu i pomogli", dodaje Zagrepčanka koja je u Sukošan došla na ljetovanje.

"Rekli smo mu da nam malo isfreza plićak, kad je već tu", našalila se, pa su nakon uspješne akcije spašavanja svi nazdravili rakijom.

Pogledajte video na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije