Čitateljka šalje snimak: 'Molim policiju da riješi problem. Počeli su parkirati i pred sami semafor'

9
Radiosarajevo.ba
Čitateljka šalje snimak: 'Molim policiju da riješi problem. Počeli su parkirati i pred sami semafor'
Foto: Čitatelj/Radiosarajevo.ba / Problem u saobraćaju u Sarajevu

Redakciji portala Radiosarajevo.ba obratila se građanka Sarajeva i poslala snimak iz glavnog grada Bosne i Hercegovine s molbom da alarmiramo policiju, gdje je istakla problem koji kao vozačica ima u saobraćaju.

"Svakodnevno se vozim ovom relacijom u općini Novo Sarajevo prema stadionu Grbavica i uvijek nalazim na veliki problem u saobraćaju, jer nesavjesni vozači, nedaleko od Robota, svoja vozila parkiraju sve do samog semafora.

Znam da je problem parking mjesta u ovom dijelu grada, kao u cijelom Sarajevu, ali molim pripadnike MUP-a KS da poduzmu mjere i zabrane takvo parkiranje. Loša je preglednost ceste, bojim se da će neko nastradati i od pješaka, jer se zaista teško snalaziti kada je nepregledno za vožnju", napisala je u mailu čitateljka portala Radiosarajevo.ba i poslala kratki snimak na kojem se vidi problem parkiranja.

Talijanski atletičar nije imao sretan početak na Olimpijadi: Izgubio je nešto veoma važno

Talijanski atletičar nije imao sretan početak na Olimpijadi: Izgubio je nešto veoma važno

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je MUP KS-a odakle smo dobili odgovor da su svjesni problema.

"Znamo za taj problem i naši pripadnici svaki dan obilaze spornu raskrsnicu i kažnjavaju nesavjesne vozače. U Sarajevu ima nekoliko sličnih raskrsnica sa identičnim problemima, gdje vozači stvaraju probleme, kako nama tako i sudionicima u saobraćaju. Sve to, mi redovno sankcionišemo", kazali su za portal Radiosarajevo.ba iz MUP-a KS, dodajući da će odmah poslati svoju ekipu do raskrsnice sa snimka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (9)

/ Povezano

/ Najnovije