Čengić Vila: Vozač brzom reakcijom izbjegao nesavjesnu pješakinju

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

još se baba ibreti otkud auto sram bilo svakog pješaka koji se ovako ponaša

gost

ova je zasluzila kaznu u najmanju ruku

Passat

A možda je žena dementna, bolesna. Mogao je i passat na vrijeme uočiti i smanjiti brzinu kretanja ili stati, a ne skretati i uvaljivati se drugom da ga udari.U svakom slučaju vozač je kriv haha.

Guest

Za dementne i bolesne postoje institucije koje se bave njima

jasta

Ide na tramvaj, nije dementna nego uzme da nosi sto kesa i onda mrsko 30m dalje na pjesacki

Raskrižnica

Pošla jadnica na tramvaj. Ovdje inaće vozači moraju voziti sa posebnim oprezom jer je tramvajska stanica udaljena dosta od semafora i mnogi na ovom mjestu pretrčavaju.

-_-

A možda je žena dementna, bolesna. Mogao je i passat na vrijeme uočiti i smanjiti brzinu kretanja ili stati, a ne skretati i uvaljivati se drugom da ga udari.U svakom slučaju vozač je kriv haha. ka Passat E jak si mi ti vještak prometnih nezgoda u pm ...... pogledaj malo bolje majmune retardirano, vrati koji put ovaj snimak.....IZ KOJEG je to ugla mogao čovjek vidjeti ženu ako izmedju njega i žene stoji ili ide ovaj Citroen? I to odmah vozač je kriv, jelde? Debilčino površna ...

Sasa

Vozili su normalno zato su izbjegli. Ovdje se ne smije voziti brzo jer je veoma prometna ulica i mnostvo pjesaka prelazi na neoznacenim mjestima. Ako ne postujete to i brzo vozite krivi ste bez obzira dal je pjesacki ili ne. I nemate sta traziti u Sarajevu. Tako isto vazi i za pjesake. Mrs nazad na selo.

ZOBS

Član 106 (1) Na putu koji ima trotoar ili drugu površinu određenu za kretanje pješaka, odnosno površinu pored kolovoza pogodnu za kretanje pješaka, pješak je dužan da se kreće po tim površinama. Član 108 (3) Na putu koja ima obilježene pješačke prelaze ili posebno izgrađene prelaze, odnosno prolaze za pješake, pri prelaženju puta pješak je dužan da se kreće tim prelazima, odnosno prolazima, ako oni nisu od njega udaljeni više od 100 m.

@zobs

>>Član 106 (1) Na putu koji ima trotoar ili drugu površinu određenu za kretanje pješaka, odnosno površinu pored kolovoza pogodnu za kretanje pješaka, pješak je dužan da se kreće po tim površinama. Član 108 (3) Na putu koja ima obilježene pješačke prelaze ili posebno izgrađene prelaze, odnosno prolaze za pješake, pri prelaženju puta pješak je dužan da se kreće tim prelazima, odnosno prolazima, ako oni nisu od njega udaljeni više od 100 m. ka ZOBS<<Nije ova starica polagala vozački i čitala tvoje članove. Ovo je napisano za one koji su polagali vozački a ujedno su i vozači i pješaci.

Ghost

Idiotkinja

Gost

A kolika je razdaljina izmedju dva pjesacka prelaza na ovoj dionici? Ne opravdavam prelazak na otvorenom ali isto tako ne opravdavam ni voznju slaloma po ulicama.

!

Ma ima ovakvih pješaka i u Titovoj pogotovo ujutro!A nigdje pozornika.

Jole

Stoka je to primitivna!!!jer zaboga ako propusti ovaj tramvaj ko zna kad ce sljedeci!?!?!

/ Najnovije