Bosanac probao ćevape u Splitu: "Bolji nego u Sarajevu, al' od travničkih nisu"

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

Pa svaki su bolji ćevapi od Sarajevskog. Otkrio je Ameriku

Neko

Pa svaki su bolji ćevapi od Sarajevskog. Otkrio je Ameriku ka Ne pijem dok Paja vozi Ne lupetaj gluposti!

Ne pijem dok Paja vozi

***

sta cemo sad

100 ljudi 100 ukusa!

Bezbeli

Dje ce cevap od uska bit bolji od bilo kakvig u BiH …cccccc jah svasta se rodi i u BiH

Nj

Sta sh zna. Voli cevape sa bijelim lukom. Bolje onda da jede sudjukice sa piticama.

Ne pijem dok Paja vozi

Sta sh zna. Voli cevape sa bijelim lukom. Bolje onda da jede sudjukice sa piticama. ka Nj Čuj ovog ćevapi sa bijelim lukom. To može provaliti samo dijaspora 🤣🤣🤣🤣

Koel

Ti pojma nemas o cevapima cuj iz travnika o cevapima hahahhahaah

Za

***

lex

Šta zna papak šta je ćevap....

Siki

Poznajem ovog momka licno, ne zove se Admir to mu je nadimak. Pravo ime mu je Bećir zvali smo ga Futro. Druzili smo se kao klinci bio je jako pametan u to vrijeme ali onda nas je zivot odveo na razlicite strane. Stanovali smo u zgradi preko puta gradske slasticarne u Travniku, stvarno bio volio da pojedemo sladoled kao nekada, ja sam uvijek uzimao vocni a Futro je uvijek lizao onaj od vanilije. Ako vidite ovog momka poselamite ga od Sikija, i u pravu si da su najbolji travnicki i tuzlanski cevapi.

rriki

Lijepe riječi su ukras!

Hahahah...

...**** vas i cevap i Travnik...vi bas zapeli. Pojeli ste 100 tona istih, ali sad je to popularno pa ne propustate spomenuti. Ne znate sta je cevap jer u Travniku ne valjaju!!!

Mikula

Najgore cevape u zivotu sam jeo u Travniku kod Harija. Nikakav ukus.

adi

***

Bolje danas, nego nekad

Lijepe riječi su ukras!

Momo

Još jedan ****ar koji živi u Sarajevu i ništa mu nije dobro sarajevsko .... pih .upak !

Travanjski cevap

One pitice umjesto somuna poliju vrućom masnom vodom kao za golubove da lakše jedu , sve se raspada a u čevape stavljaju vegetu. Bljak.

Akis

Konjino ljubomorna,nikad nijedni nisu ko u Sarajevu,Travnik ok,ali Split moze biti treća liga

Vratiše

VIŠE SE NE MOŽE UŠTEDJETI KAO PRIJE Da je i u Njemačkoj teško, pokazuju i sve češći primjeri povratka Hrvata iz Njemačke.

Somuni

Pitanje je da li si ti strucnjak za ocjenu kvaliteta? Ako je masno i podmazano saftom to je dobro tebi. To samo govori o tvojoj proslosti i nacinu ishrane koju si imao da prezivis. Cevapcici ne plivaju u saftu u somunu odnosno po vasem pogacici, nego oni leze u vrucem somunu okruzeni lukom.

Gost_Radio_Sarajeva

Sve je to Bosna.

Jadan on

Navikao na lepine-lepinje, a ne na somun. Bas je simpatican. Hajde mlad je naucice.

Sarajevski cevap

Sadrzi 20 % bravetine ili 30% janjetine, ali mnogima je to prejako pa ne mogu jesti jadni. Pa smo morali modificirati cevap i samo junetinu staviti. Naravno mnogi nisu nikad u zivotu probali pravi sarajevski cevap. Takodjer sarajevski cevap mora malo da odstoji, pravi se 36 - 48 sati. Evo malo da naucite levati.

Ne pijem dok Paja vozi

Sadrzi 20 % bravetine ili 30% janjetine, ali mnogima je to prejako pa ne mogu jesti jadni. Pa smo morali modificirati cevap i samo junetinu staviti. Naravno mnogi nisu nikad u zivotu probali pravi sarajevski cevap. Takodjer sarajevski cevap mora malo da odstoji, pravi se 36 - 48 sati. Evo malo da naucite levati. ka Sarajevski cevap A znači pravi se od pokvarenog mesa aaa tu je razlika. Čuj mljeveno meso treba da ostoji 36-48 sati. Dobro što mljeveno meso može toliko stojati 🤣🤣🤣🤣🤣

/ Najnovije