Bh. taksista zabilježio dramatičan trenutak: "Kamikaza me zamalo nije ubila..."

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tamni vilajet

za ovakve kamikaze kazna sudjenje za pokusaj ubistva. Oduzimanje dozivotno vozacke dozvole ... trajna zaplijena automobila ne bitno dali je kamikaza vlasnik ili ne ..

Pa tako je

Ovakvih budala u BiH pune djade, il pretiče na punoj ili žuri ko da negdje kasni, svaki put kad dodjem kući sa puta se krstim i klanjam što sam peživio ratno stanje na putevima.

Antiprimitivitik

Enjoy bosnia

Hi

Lp ,u bosni vozaći pojedini nemaju saobraćajne kulture niti poštuju znakove na cest ,pretću u naselju na punoj liniji u eu za takve majmune ima grozna kazna novćana ,i uzimanje vozaćke ,ponovo polaganje nakon dobijene dozvole psihijatra.A policija naša spava po cesti i boli ih briga za sve

Napismenost je čak i veći problem od ovakve vožnje ..

Lp ,u bosni vozaći pojedini nemaju saobraćajne kulture niti poštuju znakove na cest ,pretću u naselju na punoj liniji u eu za takve majmune ima grozna kazna novćana ,i uzimanje vozaćke ,ponovo polaganje nakon dobijene dozvole psihijatra.A policija naša spava po cesti i boli ih briga za sve ka Hi - ...Bosna malim slovom? Cest? PretĆu? NovĆana?VozaĆka? (Nigdje tačke, zareza, zarez IZA razmaka...)?? ..

Nadimak....

I ti si ga jaro nagario momački

Celo

Ma dijaspora garant

we

A eto taksista ko fol pazi kako vozi, jer to je dokazao na početku snimka gdje uredno presjeca krivinu...

Samir

Nema većih budala od onih koji vize golfove. Za ovakve prestupe bi trebala ići krivična prijava za pokušaj ubistva.

epidemiolog

pa jarane gori si ti s tom brzinom. da si bio sporiji do ovoga ne bi ni doslo

/ Najnovije