Bahati tik toker od Sarajeva do Mostara vozio 260 na sat. Sve snimao

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo zivi dokaz kako su ogranicenja na svim cestam

a svijeta postavljena samo da dignu lovu automobilistima. 99% punih crta je bezveze, to znamo svi. One su odgovarale voznom parku od prije 40 godina kad je golf duja bio JAKO auto.... Danas su presmijesne....

Nek ga je nalozio!

Puna podrska! Neko vise mora imat damu da pokaze represivnom aparatu. Ovaj lik ih ima, ja ga pozdravljam.

Ne pijem dok Paja vozi

Joj lafine on vozio od Sarajeva do Mostara 260 na sat a cesta je tako dobra da se može toliko voziti. I eto ljudi su povjerovali 🤣🤣🤣

Namlatiti

seosku ***!

Ako imas sestru,vodi ga kuci!

Puna podrska! Neko vise mora imat damu da pokaze represivnom aparatu. Ovaj lik ih ima, ja ga pozdravljam. ka Nek ga je nalozio!

mrki

Hajde sto ce ga majka kukom po nertetvi traziti ali sto ce nevini stradati , naravno policije ni za ljeka bitno je da su na auto putu sve kamera sto imaju postavili kreteni !!!

Tatar

To je potencijalni ubica i treba mu ****ti ***** za sva vremena

/ Najnovije