Amel Ćurić oglasio se na Instagramu: Nije mogao da vjeruje šta je našao u novčaniku nakon 13 godina

6
Radiosarajevo.ba
Amel Ćurić oglasio se na Instagramu: Nije mogao da vjeruje šta je našao u novčaniku nakon 13 godina
Foto: Instagram / Amel Ćurić s porodicom

Bosanskohercegovači pjevač Amel Ćurić podijelio je zanimljivu objavu na svom Instagram profilu.

Ispričao je urnebesnu priču koja je izazvala lavinu smijeha i komentara među njegovim pratiteljima.

U kratkom videu, Amel Ćurić je otkrio svoje neobično iskustvo pronalaska novca u starom novčaniku, potičući svoje pratioce da podijele svoje slične avanture.

Otvorena izložba "Odrazi" autorice Sanje Gašić Berberović

Otvorena izložba "Odrazi" autorice Sanje Gašić Berberović

U opisu videa, Amel je napisao: "Jednom prilikom sam našao 1500 kuna i 100 eura u nekom svom starom koferu, a sada ovo. Koliko ste vi najviše našli na sličan način?"

Ova jednostavna, ali intrigantna poruka, navela je mnoge da podijele svoje priče o pronalasku novca na neočekivanim mjestima. Komentari su prštali, a priče su bile raznovrsne.

"Ja sam najviše našao tri neplaćene saobraćajne kazne", "20 KM, bila student, bilo mi veliko k'o kuća", "200€ u futroli od naočala.. i zaboravila da sam ih ostavila..a futrolu slučajno otvorila nakon dvije godine", neki su od komentara ispod objave.

Osim što je pokrenula talas smijeha i nostalgije, Amelova objava nas je podsjetila na to kako život često čuva male tajne i iznenađenja za nas. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije