Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić stigli na SFF: Prošetali crvenim tepihom

0
Radiosarajevo.ba
Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić stigli na SFF: Prošetali crvenim tepihom
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Ispred Narodnog pozorišta Sarajevo

Crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu su se i večeras, posljednje večeri Sarajevo Film Festivala prošetali brojni atraktivni gosti.

Posebnu pažnju privukli su Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić. Prošetali su crvenim tepihom i kratko se zadržali kako bi se pozdravili i pozirali fotoreporterima. 

Ovogodišnje izdanje Sarajevo Film Festivala zatvorit će svjetska premijera filma "Toma" Dragana Bjelogrlića. Film će biti prikazan na otvorenim lokacijama Sarajevo Film Festivala. 

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

"Toma"je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čovjeku koga ne pamtimo samo po njegovim pjesmama i načinu na koji ih je pjevao, već i kao jednog velikog boema – po ponašanju i u duši. Film prati dvije linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje liječenje Tome i kako se to poznanstvo pretvara u prijateljstvo.

Druga linija prati Tomin život: od djetinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno utjecati na njegovu karijeru, ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. 

Joksimović je producent filma i kompozitor muzike, pa zato i ne čudi da je večeras u Sarajevu na premijeri filma. 

Djelić atmosfere sa crvenog tepiha pogledajte u našoj galeriji slika

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije