Zanimljiva fotografija: Nakon dugo vremena oglasio se Fikret Hodžić

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

I ON je iz Srebrenice ...... knjigu napiso on.......I objaaaavio.... Ihh...... mtr swy yebbo.....

Postao

Puno bremena posvećuje svome tojelu i našim parama.

Romi

fahrudin solak liked this

Vrati nam pare

Mozda da se fokusira na um.

vv

mamu papačku ziogu

rasko

Just do it :)

Inzinjer

Ovaj U NJIHA ionako obraza nema jer nam je pokrao pare pa sad konta da nas zadivi svojim misicima kao kakav bik iz Cevljanovica. Mars tamo, lopove jedan.

N.G

Ukratko kaže nemožete mi ništa

Fykret

Čuvajte jedni drugima !!!!

Voksal

Bice ljepsa treba u KZ

Gost

Kakvom crnom tijelu, nigdje vaskularizacije, misicnog tonusa, stomak ispao, nogice i listovi tanani u helankicama, ovome opalis samar raspadne se na sastavne dijelove. U njegovom mozgu i tom okruzenju iz kojeg potice on nije uradio nista lose. Slijedeca objava nesto oko Allaha jer to njima nije Bog vec pokrice.

Ghost

Trud'te se rad'te se...

Majk

Primjetno je da je on papak i nikad se nece kultivisati. I dajte molim vas novinari, u šta gledate, pa sav je opusten ko pihtija

Ove komentare je napisao samo jedan bolesnik iz sumske...

svi ovi ogavni komentari sa jedne IP adrese?!Ovoga cetalja treba nekako pronaci i psojetiti ga kuci i pobiti mu sve do devetog koljena!unistiti mu GEN FASISTICKI!

Fuke

Fataj se botu džamije, medrese. Nisi ti za portala.

Fuke

Taj "četnik" kojeg ti prozivaš i prozivaš smrt njemu i njegovoj porodici ništa nije pogriješio. Fikret je običan lopov i to lopov iz Srebrenice. Mjesto rođenja mu ne smije i ne može biti alibi! Znaš botino mrska.

/ Najnovije