Za ljepše Sarajevo: Počelo čišćenje korita rijeke Miljacke

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepa samo kad bas nabuja.

Ne moze se tu nista, razlika u protoku izmedju susnog perioda i polava je sigurno 100x. Znaci treba ti visoko i poplocano korito, a kad bude susa nema dovoljno vode za njega i stvara se zabokrecina. Tu ne moze niko nista. Moze se ne prljat rijeku i to je sve.

Yurgen

Čiste kamen, a oni zeleni alieni vijugaju s mirisom pakla.

XYXY

Za cisto i lijepo Sarajevo, učinite nešto po pitanju žohara, pacova, pasa lutalica, otvorenih kontejnera iz kojih ptice, mačke i psi kupe kese smeća i raznose po gradu šireći bolest na sve strane... filtrirajte kanalizaciju, pa onda operite korito!!!

Ublehe

Ciste samo stari grad i centar a Miljacka dole od Grbavice do Otok je uzas, pitanje je vremena dok zaraze krenu.

/ Najnovije