Velike gužve u Loznici: Stotine građana iz BiH došli u Srbiju na vakcinaciju

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lola

Meni ovo nekako bijedno izgleda i sramota me. Svi sve najgore govore o Srbiji, a onda tamo negdje u Loznici satima stoje ko prosjaci.

Mex

Bodetel se narkomaniii

Real

Ma vi niste normalan narod, cijeli svijet se bori protiv vakcina vi idete sami ih tražite i to u srbiji kod vucica ,on da vam je prijatelj ne bi puco na vas devedesetih

Hugo

Ma vi niste normalan narod, cijeli svijet se bori protiv vakcina vi idete sami ih tražite i to u srbiji kod vucica ,on da vam je prijatelj ne bi puco na vas devedesetih ka Real Daj ba, dosta vise. Ko je 'puco'? Nimalo mi nije simpatican taj tip, ali da je 'puco' (btw kaze se PUCAO), bio bi procesuiran. Upitas li se katkad ko je 'puco' po Grbavici tokom rata. Moja strina Muhiba, nije.

Mirko S. Kojotovski

hahaha eno na slici moje kone, a stalno govorila da se neće vakcinisati. Koga ona folira .

ss

a sad se naguzite

Xxx

@Hugo, za ne upućene ,"puc'o"je slang koji se uvijek koristio u Sarajevu ,ako nisi iz istog ,ne znaš ....inače stoji što reče , što se tiče vakcina na volju svakome da li si za ili ne ..kao i svugdje u svijetu..na ličnu odgovornost . ČINJENICA je da se Srbija pokazala kao veći prijatelj nego BiH,za one Bosance i Hercegovce koji žele da se vakcinišu .

jadan narod opet glasa za iste

jadne mošnje

Hvala predsjedniku Vučiću

Hvala, Ai da si puco elem nema veze sve ti je oprošteno

N.G

Respiratore vratite se pacijenti nemogu bez tebe respiratore vratite se pacijenti nemogu bez tebe misliooosamo da su od tebe bolje kvalitetne vakcine srbijee i da najbolje vakcine čuvaš za sebeee

Jezero

HVALA VUČIĆU NA VAKCINI,HVALA MEDICINSKOM OSOBLJU PRIBOJA NA TOPLOM DOČEKU I VAKCINACIJI.

/ Najnovije