Uživamo u sarajevskom ljetu: Ulice odišu životom, evo kako to izgleda

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Promijeniti_nazive_ulica_u_Sarajevu

Radićevu ulicu u centru Sarajeva preimenovati u ulicu Žrtava masakra u Ahmićima, Šenoinu ulicu preimenovati u Ulicu generala Mehmeda Alagića, Zagrebačku ulicu na Grbavici preimenovati u Bulevar Hamdije Pozderca, Splitsku ulicu preimenovati u ulicu Heliodromskih logoraša, Tina Ujevića preimenovati u Bošnjačkih mučenika, a i Hamdijin brat Sakib Pozderac, komandant Teritorijalne odbrane BiH trebao bi dobiti ulicu, primjerice Varaždinsku ukloniti na Hrasnom brdu. Ovo trebaju budući vijećnici koji budu izabrani na Lokalnim izborima 2024 insistirati i sprovesti.

Jos glavnu suginu preimenovati u Alije Izetbegovic

>>R****************

Građanštvo

Radićevu ulicu u centru Sarajeva preimenovati u ulicu Žrtava masakra u Ahmićima, Šenoinu ulicu preimenovati u Ulicu generala Mehmeda Alagića, Zagrebačku ulicu na Grbavici preimenovati u Bulevar Hamdije Pozderca, Splitsku ulicu preimenovati u ulicu Heliodromskih logoraša, Tina Ujevića preimenovati u Bošnjačkih mučenika, a i Hamdijin brat Sakib Pozderac, komandant Teritorijalne odbrane BiH trebao bi dobiti ulicu, primjerice Varaždinsku ukloniti na Hrasnom brdu. Ovo trebaju budući vijećnici koji budu izabrani na Lokalnim izborima 2024 insistirati i sprovesti. ka Promijeniti_nazive_ulica_u_Sarajevu E, upravo se na taj se način ne/svjesno gradi geto.

🔥🔥🔥🔥

Radićevu ulicu u centru Sarajeva preimenovati u ulicu Žrtava masakra u Ahmićima, Šenoinu ulicu preimenovati u Ulicu generala Mehmeda Alagića, Zagrebačku ulicu na Grbavici preimenovati u Bulevar Hamdije Pozderca, Splitsku ulicu preimenovati u ulicu Heliodromskih logoraša, Tina Ujevića preimenovati u Bošnjačkih mučenika, a i Hamdijin brat Sakib Pozderac, komandant Teritorijalne odbrane BiH trebao bi dobiti ulicu, primjerice Varaždinsku ukloniti na Hrasnom brdu. Ovo trebaju budući vijećnici koji budu izabrani na Lokalnim izborima 2024 insistirati i sprovesti. ka Promijeniti_nazive_ulica_u_Sarajevu Zar Alagić nije bio ratni zločinac

Zulfikar

E, upravo se na taj se način ne/svjesno gradi geto. ka Građanštvo I treba ga graditi i gradit će se. Već je izgrađeno samo je tvoja Trojka to prihvatila. Ne smijete pisnuti što premijer druge države koja 1 euro nije dala za otvorenje Mosta Počitelj, a građen je novcem najbrojnijeg konstitutivnog naroda, dolazi da otvori most, kojem su iznenada i preko noći promijenili ime. Tvoj entitetski premijer je samo smetao tamo na otvorenju. Bar u Sarajevu mogu se poslati fine poruke promjenom naziva ulica. Uglješa Uzelac dobio nebitnu ulicu na Stupu, a pomogao da se Olimpijada održi, jer je bio gradonačelnik Sarajeva u vrijeme Olimpijade a Šenoa i Radić iz HSS-a kao bivaju bitni.

Bošnjaštvo

E, upravo se na taj se način ne/svjesno gradi geto. ka Građanštvo Hej Građanstvo kako se po tebi ne gradi geto: Da Plenković otvori počiteljski most, da Miroslav Škoro pjeva o žitu u Bugojnu, da Thompson ima koncert u Novom Travniku, da FUP, Ustavni sud i finansije budu predate Čoviću, da ne smiješ pisnuti što Bošnjaci nemaju predsjedavajućeg Općinskog vijeća u Čapljini i Stocu, a ovi drugi u Bugojnu i Konjicu mogu dobiti što požele? Ma hajte molim vas

/ Najnovije