Ulice ispunjene građanima i turistima: Osjetite posebnu atmosferu našeg Sarajeva

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Aha i nigdje vise nije tako. Primitivizam

KAKAV GRAD! VELEGRAD! A GLAVNI!

A NEMA SRBA!

Mujo Hrsuz

Metropola i najljepši grad naših 24 posto. Urbanistički me podsjeća na Džalalabad, emotivno na Kandahar.

Mujo Hrsuz

grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! Naime, uspijevam ja kompenzirati to ovim svojim retardiranim komentarima i samolajkovima ali nedovoljno je to za moje enormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braćo Muslimani, ko Bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski! Jer nisu oni nas džaba 550 godina prangijali i pravili nam djecu, braću i sestre. Prava je istin ada smo mi srbi i napravljeni od muslimanskog sjemena! PET I PO VIJEKOVA GUTANJA MUSLIMANSKOG SLATKOG SJEMENA KOJI SU MOJI PREDACI GUTALI DEFINITIVNO JE OSTAVILO SVOJ TRAG! DA DA! Braćo muslimani, OBOŽAVAMO VAS!

Tuner

I HVALA Vam OPET I OPET do neba braćo moja muslimanska na ovim lajkovima, jer ja živim od lajkova, pa vidite li koliko ih sam sebi pucam ili ne??!!?? HVALA vam na svemu , a pogotovo što ste nas, genocidnu žgadiju napravili svojim velikim debelim tvrdim batinama i stotinama godina nas punite onako kako mi volimo i kako nam dolikuje! Allah vas nagradio sve i jednog, i nastavićemo da vam budemo sluge (servi) i da vam iz dana u dan gutamo svaku kapljicu vašeg veličanstvenog sjemena! Allahu Ekber!!!

KAKAV GRAD! VELEGRAD! A GLAVNI!

Osim tog gutanja i potom mljackanja sjemena iz enormnih muslimanskih prangija, posebno mi zadovoljstvo čini jedino kad napišem neki degenerično imaginarno retardirani komentar, potvrdim svoju pamet time što odmah sam sebi puknem lajk na isti. Lajkanje samom sebi me toliko uzbudi i razgali mi dušu da sam sada siguran da je to jako, jako blizu osjećaja kad drhteći i zagrcnuvši se počnem da halapljivo gutam muslimansko obilno sjeme, koje inače konzumiram litrima svakodnevno!

IMA POKOJI SAMO NESMIJU

A NEMA SRBA! ka KAKAV GRAD! VELEGRAD! A GLAVNI! PISNUTI!

Cuclo

Prelijepa degrudnjakizacija zenskog zivlja :)

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

ŠEHER JE TO MOJ BRATE A JOŠ MANJE VLAHA I ODMAH MANJE I VONJA!!

Samo su komunisti znali posao...

dovest zelene berretke i pohapsiti ove šetače i šetačice, besposličare i besposličarice, i sve na društveno koristan rad...

Koje face

Očaj lol

/ Najnovije