Udarilo džemre, a svi smrknuti

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

:)))

Pa nije da su bas svi smrknuti. Pogledajte bolje fotografije koje ste objavili. :)))

Džemrizacija

Kakav pismeni sastav, treći razred osnovne. Pišite našim jezikom, ako nije neki problem.

robot

jao naslova, oplakah :)

Meri

Mislim da današnje đemre udara u zrak,drugo u vodu a treće u zemlju.Zato mislim da je naslov pogrešan.

LAO TZE

Ma mrs, zajedno sa dzemretom, seljacine jedne. Treba vam zabraniti da nosite ime nekad uvazenog radiosarajeva. Vi ste sramota za to ime stoko seljacka.

Sanex

Udario virus korone zadnju godinu dana,udara nas nesposobna vlast zadnjih 25 i vise godina,udara nas poskupljenje goriva i ostalih za zivot potrebnih namirnica....treba li dalje?

Wtf

Sta je dzemre, mamu vam sda talibansku?

zbunjola

džemre?! e svašta.

Hahaha

Talibanski portal i njegovi plaćenici islamski, uče vas novom jeziku koji su nazvali bosanski. To je jezik koji prave muslimani od srpskog, hrvatskog, malo turskog, i arapskog. Pa bujrum ! Uvešće ga u školeni učiti djecu. Islamizacija, pa to ti je!

Koel

Vidi cetalja sto se nakotilo od 10 komentara 9 cetalji uzpovci

/ Najnovije