U BiH po prvi put napravljen XXL ćevap: Dovoljan za četiri osobe

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mozete

Upakivati kako god zelite ali na kraju ostaje isti recept,jedes samljevena crijeva,kosti,furdu,prezlu i tone soli i bibera.

Turam

Imam ja jedan ali dovoljan za vise osoba . Masala mu nadimak . Kakve nebuloze jbt ….

800 gr za cetiri osobe?

Pa optimisti ste, sta da vam kazem...

Uzmes, sâm sebi sameljes, pa znas sta je.

Upakivati kako god zelite ali na kraju ostaje isti recept,jedes samljevena crijeva,kosti,furdu,prezlu i tone soli i bibera. ka Mozete

Ne pijem dok Paja vozi

Upakivati kako god zelite ali na kraju ostaje isti recept,jedes samljevena crijeva,kosti,furdu,prezlu i tone soli i bibera. ka Mozete Pa dobro u dijaspori se baš ne jede puno

@Turam

Imam ja jedan ali dovoljan za vise osoba . Masala mu nadimak . Kakve nebuloze jbt …. ka Turam Sta ce nama tvoja bulja

zoran

pa dobro a gdje je video ??????

Gogo

XXL ćevap se zove šiš-ćevap...

Namidak

Upakivati kako god zelite ali na kraju ostaje isti recept,jedes samljevena crijeva,kosti,furdu,prezlu i tone soli i bibera. ka Mozete Super, specijalitet...bolje nego se hraniti kao influenceri GMO zelenilom.

Gost

Nije mi jasno za koliko je vremena pobjednik uspio pojesti cevap. Za jedan sat i 34 minute?

/ Najnovije