Tmuran dan u bh. prijestolnici uljepšale lijepe Sarajke

7
Radiosarajevo.ba
Tmuran dan u bh. prijestolnici uljepšale lijepe Sarajke
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Uživanje u šetnji

Nakon nekoliko hladnijih dana, u par prethodnih se živa u termometru popela na gore, no prema najavama meteorologa slijedi nam nova promjena vremena. 

Kako je fotograf portala Radiosarajevo.ba zabilježio, ovaj tmurni dan su uljepšale Sarajke koje prošetale ulicama glavnog grada BiH.

Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno.

Izrael izveo napad na Iran: Raketama zahvatili grad koji je blizu nuklearnih postrojenja

Izrael izveo napad na Iran: Raketama zahvatili grad koji je blizu nuklearnih postrojenja

Temperature zraka izmjerene u 7 sati (°C): Bjelašnica -4; Drvar i Livno 2; Grude i Jajce 3; Trebine 4; Mostar i Sarajevo 5; Doboj 6; Tuzla i Zenica 7; Bijeljina, Bugojno i Sanski Most 8; Banja Luka i Neum 9; Bihać 11; Gradačac 12 stepeni. 

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Lokalno malo kiše može pasti u centralnim, sjevernim i istočnim područjima Bosne, a u večernjim satima i sjeveru Hercegovine.

Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stepeni.

U Sarajevu oblačno. Povremeno slabija kiša je moguća u poslijepodnevnim i večernjim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 14 stepeni

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije