Posljednja srijeda u februaru: Sarajke su bile raspoložene za fotografisanje

0
Radiosarajevo.ba
Posljednja srijeda u februaru: Sarajke su bile raspoložene za fotografisanje
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Sarajevo

Posljednja srijeda u februaru, osvanula je hladna i sumorna, no to nije prepreka da se ne izađe i uživa u danu. Mnogi su iskoristili dan za šetnju, zavrašavanje svakodnevnih obaveza, ali i ugodnu poslijepdonevnu kafu. 

Sarajke su bile raspoložene za fotografisanje, pa su tako mnoge djevojke zastajkivale u pokušaju da naprave najljepše selfije.

Biometeorološka prognoza je povoljna. Stabilnije vrijeme, praćeno povremenim sunčanim intervalima i temperaturama koje će danju porasti, mada usljed umjerenog sjevernog strujanja ne tako izrazito, pozitivno će djelovati na raspoloženje većine ljudi.

Čudne prakse Tužilaštva BiH: Zašto nema optužnica protiv snajperista i ubica djece Sarajeva?

Čudne prakse Tužilaštva BiH: Zašto nema optužnica protiv snajperista i ubica djece Sarajeva?

Tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. Tokom jutra i večeri preporučljivo je biti oprezniji i posvetiti pažnju prikladnom odijevanju, a boravak na otvorenom, po mogućnosti prilagoditi toplijem dijelu dana.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Dio prije podneva po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Ali, možemo očekivati jedan divan dan u najavi. 

Fotograf portala Radiosarajevo.ba prošetao je ulicama grada, pogledajte šta je zabilježio. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije