! / Svi slave Dan sistem administratora: Postanite jedan od njih uz popust na ITAcademy

29. 07. 2019. u 09:39:00 Promotivni tekst

Shares: 7

Danas je dan kada čitava planeta pokazuje zahvalnost onima koji to apsolutno zaslužuju – sistem administratorima. 

Posljednji petak u julu svake godine se obilježava kao Sys Admin Day. Ovo je dan kada su pomenuti heroji modernog doba s punim pravom u centru pažnje, jer nam tokom preostala 364 dana u godini prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom koja je svuda oko nas. 

Ako niste znali, sistem administratori su među najplaćenijim i najtraženijim stručnjacima iz IT sektora. To ne treba da vas čudi jer, na kraju krajeva, čak ni programeri ne mogu da funkcionišu bez njih. 

Kada vam baguje internet ili ne radi računar ili se zaglavite sat vremena u pošti, čekajući u redu zbog problema zvanog „pao nam je sistem”, administratori su ti koji rješavaju sve vaše probleme i brige. Sistem administratorima možete da zahvalite i što neki haker još uvijek nije upao na sve vaše online naloge i što vam štampač i telefoni rade bez problema... 

Zato su i zaslužili svoj dan u godini.

Idealna prilika za sve one koji žele da postanu sistem administratori

ITAcademy i ove godine slavi Sys Admin Day. Međutim, na ovoj međunarodnoj edukativnoj ustanovi proslava traje malo duže. Tačnije do 31. jula, do kada važi preko 700€ popusta za sve one koji se odluče da započnu školovanje na odsjeku Administration

Ako ste razmišljali o tome da postanete jedan od najvažnijih IT stručnjaka, bez kojih bi digitalni svijet koji danas poznajemo teško funkcionisao, onda iskoristite ovu sjajnu priliku i prijavite se putem ovog linka. 

Ilustracija - undefined

Foto: Promo: Ilustracija

Na ITAcademy možete izabrati jedan od tri jednogodišnja programa za sistem administratore: Network Administration, Microsoft Administration ili Linux Administration.

Nastavu je moguće pratiti u najsavremenijim učionicama ili u e-Learning varijanti, preko platforme za učenje na daljinu. Na kraju programa polažete za zvanična Microsoft, CompTIA, Cisco, Linux ili MikroTik zvanja i stičete kompetencije tražene u vodećim IT kompanijama i organizacijama.

Sve ovo, ističu iz ITAcademy, omogućiće vam da radite u savremenom poslovnom svijetu široki spektar poslova – od početnog nivoa administratora do vrhunskog sistemskog i mrežnog projektanta.

Prijavite se do 31. jula i započnite školovanje uz posebne uslove

Akcija ITAcademy povodom Sys Admin dana traje od 26. do 31. jula i omogućava vam da u tom periodu upišete neki od programa odsjeka Administration uz popust od preko 700€. Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i zaboravite na probleme koje donose nezaposlenost i loše plaćeni poslovi. Postanite sistem administrator koji rješava brige svih nas i zasluženo ima svoj dan.

NEMA KOMENTARA