Supruga nesuđenog i prevarenog golmana Sarajeva zapalila Instagram

Radiosarajevo.ba
Supruga nesuđenog i prevarenog golmana Sarajeva zapalila Instagram
instagram / Milan Borjan sa suprugom Snežanom

Porodica nesuđenog golmana Fudbalskog kluba Sarajevo Milana Borjana, koji je umjesto na Koševu završio na Marakani u Crvenoj zvezdi, zimski odmor provodi u toplim krajevima, tačnije na Maldivima gdje je nastala jedna vrlo izazovna fotografija.

Na njoj su golman Zvezde i njegova supruga Snežana koja je imala glavnu ulogu. Fotografiju su podijelili na svojim Instagram profilima i prigrabili pregršt lajkova. Posebno jer je Sneža rukom spustila donji dio kupaćeg kostima, što je mnoge ostavilo bez teksta. 

Inače, golman kanadske reprezentacije 2017. godine je trebao doći u Fudbalski klub Sarajevo. No, umjesto na Koševo stigao je na Marakanu.

“Sve sam se dogovorio sa Sarajevom, sjedili smo tamo, ugovorili sve detalje, poslije čega sam se vratio Beograd i čekao da mi pošalju ugovor da potpišem. Međutim, poslali su nešto skroz drugačije, neke druge cifre, ugovor na tri godine koji meni nije odgovarao i to je otpalo", kazao je Borjan porije dvije godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije