Supruga bh. reprezentativca primila islam: Odabrala je i novo ime

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

ŠTO ZNAČI BITI FESLIJA MOJ BRATE!!!

Savojski

Jadni ste da jadniji ne mozete biti.

Sasa

Svi vi u komentarima ste obicni idioti otac vas h e b o. Malo postovanja pokazite.

Rasteri

Eee kad su se upoznali. Mala meni ne smeta ni ko si, ni šta si. Neka se samo volimo. Par godina poslije ili pređi na moju vjeru ili te nema....

Savojski

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Sta je problem?

Cemu takva huja? Sto je problem sto je zena izabrala vjeru? Svaki covjek ima pravo na izbor. Morate malo izaci iz koncepta "vjeru za veceru". Vjera nije sekundarni identitet kako to vecina balkanskih krscana shvata. To je prvo i najvaznije odredjenje svakog covjeka. Ako neko spozna istinu i odluci je slijediti, zar mu ima pravo prigovoriti bilo ko? Na kraju krajeva sta je s onim "vjera je privatna stvar"? Jok, na balkanu krscani imaju pravu ulazit u motive i komsije i sugradjana i pretkovog pretka s druge strane drzave, jer on zna kako to ide, koristoljublje nista drugo. Eh, moras jednom povuci rucnu pa shvatit da nisi ti mjeras za svaku ljudsku jedinku na svijetu kroz od pocetka pa do kraja.

***

***

Ah ah ah ja tegobe

***

Bosanac

***

Evo u cemu je problem

Cemu takva huja? Sto je problem sto je zena izabrala vjeru? Svaki covjek ima pravo na izbor. Morate malo izaci iz koncepta "vjeru za veceru". Vjera nije sekundarni identitet kako to vecina balkanskih krscana shvata. To je prvo i najvaznije odredjenje svakog covjeka. Ako neko spozna istinu i odluci je slijediti, zar mu ima pravo prigovoriti bilo ko? Na kraju krajeva sta je s onim "vjera je privatna stvar"? Jok, na balkanu krscani imaju pravu ulazit u motive i komsije i sugradjana i pretkovog pretka s druge strane drzave, jer on zna kako to ide, koristoljublje nista drugo. Eh, moras jednom povuci rucnu pa shvatit da nisi ti mjeras za svaku ljudsku jedinku na svijetu kroz od pocetka pa do kraja. ka Sta je problem? Tacno, svako ima pravo da izabere religiju, ali ovde to nije slucaj. Ovde je stvar da je on to trazio od nje, a ona pristala zato sto ga voli i zato sto vec imaju dijete. Dakle, on je zloupotrebio njenu ljubav. Kontas sad? Nikada ne bih trazio da moja partnerica promjeni svoju vjeru radi mene, o kojoj god vjeri se radi, jer to nije bitno, osim ako si fanatik.

Rekoh ja balkanski samo izostavih vidovnjaci

Tacno, svako ima pravo da izabere religiju, ali ovde to nije slucaj. Ovde je stvar da je on to trazio od nje, a ona pristala zato sto ga voli i zato sto vec imaju dijete. Dakle, on je zloupotrebio njenu ljubav. Kontas sad? Nikada ne bih trazio da moja partnerica promjeni svoju vjeru radi mene, o kojoj god vjeri se radi, jer to nije bitno, osim ako si fanatik. ka Evo u cemu je problem To je jedna od stvari sto muslimani nauce - ne moze u tudju dusu zaviriti do Stvoritelj. To je tvoje vidjenje i tumacenje na osnovu tvog iskustva, pretpostavke, samoljublja, tradicije u kojoj si odgoje, ........To mozda jeste tako, al vjerovatno nije. Sama nesposobnost covjeka da zna sta je u tudjem srcu ga cini nesposobnim da tudje akcije tumaci. Nego malo smiri loptu, malo procitaj sta god da ne lupas napamet. Mozda i razumijes.

/ Najnovije