Sunčan oktobarski dan u Sarajevu izmamio građane: Šetnja i kafa na Baščaršiji

3
Radiosarajevo.ba
Sunčan oktobarski dan u Sarajevu izmamio građane: Šetnja i kafa na Baščaršiji
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Lijep jesenski dan u Sarajevu

Još jedan lijep i sunčan oktobarski dan na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Većina građana koja je u mogućnosti, koristi priliku za maksimalno uživanje na najprometnijim lokacijama grada, a ne zaboravimo da se tu uvijek nađe i odabrana grupa turista koja je očarana ljepotama Baščaršije.

O spoju tradicije historije i kulture suvišno je govoriti, no poznato je da turisti posebno vole provoditi vrijeme na Baščaršiji, pa su tako danas uživali na suncu sa svojim porodicama i druženju sa golubovima.

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

U utorak, 24.10.2023., u Bosni i Hercegovini sunčanije prije podne. Po kotlinama i uz riječne tokove u jutranjim satima je moguća magla. U poslijepodnevnim satima se očekuje naoblačenje sa zapada koje će usloviti padavine tokom noći na srijedu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera.

Veliki broj građana će do promjene vremena koja je najavljena za 5. novembar moći još malo uživati u baštama sarajevskih kafića i poznatih šetališta.

Lijep jesenski dan u Sarajevu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Lijep jesenski dan u Sarajevu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije