Špica petkom u Sarajevu: Pogledajte koga smo sreli u gradu

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jas23

***

Namćor

Ovaj portal žutara gora od Klixa.

Transfer Emele B

Ovaj portal žutara gora od Klixa. ka Namćor @ Namćor Namćore, znam da "ne voleš", ali nemoj tako. Klix je profitirao u transferu koji je potresao Evropu! U njihovim redovima je sad hiperultramega velika novinarka Emela B.

***

***

Guest

covjek uzeo slobodan dan ili godišnji odmor

Minderministar

covjek uzeo slobodan dan ili godišnji odmor ka Guest @Guest Još da nam je znati gdje se to umorio?

Namćor

>>@ Namćor Namćore, znam da "ne voleš", ali nemoj tako. Klix je profitirao u transferu koji je potresao Evropu! U njihovim redovima je sad hiperultramega velika novinarka Emela B. ka Transfer Emele B<< Valjal šta Emela, onako na oko?

Transfer Emele B.

>>>>@ Namćor Namćore, znam da "ne voleš", ali nemoj tako. Klix je profitirao u transferu koji je potresao Evropu! U njihovim redovima je sad hiperultramega velika novinarka Emela B. ka Transfer Emele B<< Valjal šta Emela, onako na oko? ka Namćor<< Odokativno, valja- ali samo za najveće očajnike. Sad lovi trećeg-muža.

Upozorenje čitaocima/ čitateljima portala

Ovdje komentari služe isključivo za brisanje. Na ulazu u Komentare, ostavite svaku nadu.

Tatar

Provjerava čovjek sigurnosno bezbjednosnu situaciju

muhamedhodzic2014@gmail.com

Kako nije malo se provozao sa HELIKOPTEROM

Skywalker

U cijelom svijetu špica subotom, samo u Sarajevu petkom. Zanimljivo. Kazuje li nam to ista??

traka

A sreli karikaturu sa bradom

HUKA

Koliko vas placa ta spodoba i proriter da ne spominjem ime gadi mi se. Pisite da li ce sklepati jos za drzavne jasle j... ga onaj ko ga imenova.

dddddddddd

Ja ooooooo!!! Pto ste me obradovali muštulukom. Haha haha haaha haha haaha haha haaha haha haaha haha haaha haha haaha haha !!!

***

***

Lela

Pa ko je Ramo Isak obicni smrtnik kao i ti kao i svi

/ Najnovije