Slavonka prekrižila listić, pa odaslala poruku koja kruži društvenim mrežama

Radiosarajevo.ba
Slavonka prekrižila listić, pa odaslala poruku koja kruži društvenim mrežama
Facebook / Slavonka prekrižila listić, pa odaslala poruku

Unatoč velikoj borbi u Hrvatskoj za predsjedničku fotelju i rekordnih 11 kandidata kojih je ove godine bilo više nego ikada, dio Hrvata smatra da za "Lijepu našu" spasa nema.

Dio njih uopće neće izaći na birališta, a dio poput Slavonke će izaći na izbore, ali samo kako bi poništili svoj listić.

Predsjednički izbori u RH: Bolja izlaznost nego prije pet godina

Gotovo 16 posto birača glasalo je tokom prijepodneva na hrvatskim predsjedničkim izborima, a izlaznost na birališta je veća nego prije pet godina, objavilo je u nedjelju u podne Državno izborno povjerenstvo (DIP). Izlaznost od 15,75 posto bolja je nego na prošlim predsjedničkim izborima, prije pet godina, kada je do istog vremena, dakle do 11,30 sati glasalo 13,19 posto birača.

Nezadovoljna Slavonka je uz prekrižene kandidate napisala i zanimljiv stih koji će mnogima biti poznat:

“A gdje su joj junaci i sinovi vrli, a gdje vrednote za koje smo mrili”.

Obožavatelji kontroverznog pjevača Marka Perkovića – Thompsona odmah su prepoznali stih iz njegove pjesme “Duh ratnika”, tvrdeći da među 11 kandidata, što vjerujemo smatra i Slavonka, nema niti jednog kandidata koji bi bio "ratnik za Hrvatsku". 

Pogledajte njen listić i poruku: 

Slavonka prekrižila listić, pa odaslala poruku - undefined

Facebook: Slavonka prekrižila listić, pa odaslala poruku

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije