Sejo Brajlović napravio potez kojim je sve oduševio!

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

On

Seju za predsjednika!!!!!! Jbt jesmo se srozali kad je ova vjest čudo neviđeno, dobro rece Komarica da narodu kravu predlozis............ Pohvala za ovog obrtnika al smo stvarno otisli u 3 p.m.

Radnik

Svaka cast Sejo! Treba dati primjer ostalim robovlasnicima koji svoje radnike izrabljuju pod izgovorom "ako ti neces, ima ko hoce"....e pa nema, ti su davno otisli za Njemacku, a ako hocete da vam firma dobro radi i posluje, naucite cjeniti i nagraditi svoje radnike!!! Ako nema njih, nema ni vase firme, stoko!

Duduk

Sve je to super a iduća dva tri mjeseca će kasniti plata a inače je dobar

A trinaesta plata

Pretrg’o se. Doduše, u zemlji u kojoj kod privatnika hamališ za 4 do 6 stoja mjesečno i ne znaš za mjesec, sunce, ni praznike, ovo dodje kao čudo nevidjeno

ma ja ba

odradice se to kroz prekovremene sate, vikende, praznike, odbitke na inventuri... zapamtite, ne postoji privatnik koji ce dati nesto iz svog dzepa, ne postoji... kao sto ne postoje vise sarajlije u Sarajevu

Sejo

Aferim

Krkan

SeLJo Brajlovic

Majmun

Idiot

Dinka

Stvarno je vise dosadan, znaju uposleni kako zarade svoju platu. Čemu hvalisanje... kao da dijeli sadaku, ovo mi je bas ponizavajuce, hoce preko njih da se dopadne narodu. Ako das daj da niko ne zna, cemu ova potreba. Jos gori novinari sto prenose ovakve gluposti. Lahko je preko tudjih ledja biti dobar, ma hajde molim te obican jazavac.

Rasima

Svaka čast gospodine Sejo....

Guest

Više bi platio reklamu

Celo

Svaka čast gospodine Sejo.... ka Rasima Moja Rasima.., gdje ti vidis gospodina jadna ne bila ???

Nekoizpublike

Kakav odron...i urednistvu ovog portala poruka...ako vam nedostaje pozitivnih vijesti izadjite malo iz ureda i smanjite FB objave primitivaca....gdje ste vi zalutali?

Barba

Ovo uopšte nije uredu, 500km je premalo, pucaju sebi reklamu Bingo i On, ovo je vrijeme kad se uposlenicima isplaćuju pravi bonusi ili uvecana 13ta plata. Kod seje je prosjek večere za dvoje 100km a Bingo tokom godine ukrade od radnika sve sto se ukrasti može i onda daje 500km

Bosanac

Ovog papka sta god dadne sve novine pisu dzaba ti pare papak seljacki

PapeMehlem

Plus dobili i peraje i maske za ronjenje, da mogu lakse rucak servirat na Ilidzi. Gest vrijedan paznje.

TakoJeNetako

Tako je meni šef u njemačkoj uplatio 2500€ "bajramluka"...

/ Najnovije