Sarajevo će biti, sve drugo će proći: Šetnja, kafa i slikanje

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kritikus

MORONI - treba na svakoj slici bula, zaboravili ste na dvije. Papci.

Slika br.1

Jednom kad sam isao u Njem po neke stvari,stanem na autoputu na odmoristu da bacim pish...kad'ono nema WCa nikako tu...sta sad,nema sansi voziti tako dalje,vidim ograda iza zavaljena,raja ide zuborit' tu u sumu...hajde i ja cu.. Zadjem medju one borove,blavor van,pish krene,razgledam sumu,smrdi sve na urin,kad lijevo od mene na 15m starka cuci dooobro rasirenih nogu,okrenuta prema meni,zaljeva one suhe borove iglice i kezi mi se direkt u facu.

O_o

MORONI - treba na svakoj slici bula, zaboravili ste na dvije. Papci. ka Kritikus Inace su fotografi pirrala puni inspiracije da covjek ne povjeruje

Sarajevo je bilo prije muslimana

ali ga poslije njih nece biti

Ma

Koje sarajevo , sa polusvijetom koji zivi u njemu

/ Najnovije