Samo za gejmere: Besplatan kurs crtanja na ITAcademy

Promotivni tekst
Samo za gejmere: Besplatan kurs crtanja na ITAcademy
Foto: Promo / Kurs crtanja će se održati od 25. juna do 12. jula u centru Sarajeva

Ako spadate među strastvene gejmere koje oduševljavaju vizuelni elementi i likovi u igricama, sa ITAcademy stižu sjajne vest za vas. Na ovoj međunarodnoj obrazovnoj ustanovi organizuje se besplatan kurs crtanja, koji će vam otkriti kako nastaje sve ono što jednu video-igru čini atraktivnom.

 

Kurs crtanja će se održati od 25. juna do 12. jula u centru Sarajeva - undefined

Foto: Promo: Kurs crtanja će se održati od 25. juna do 12. jula u centru Sarajeva

Kurs crtanja će se održati od 25. juna do 12. jula u centru Sarajeva, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, a svi zainteresovani svoje mjesto mogu obezbijediti putem ove prijave. Za pohađanje kursa nije vam neophodno određeno predznanje, potrebno je samo da se što prije prijavite s obzirom na to da je broj slobodnih mjesta ograničen na 20 polaznika.

Saznajte kako da kreativnost pretvorite u vještinu koja se traži u svakom gejming studiju

Kurs crtanja će vas upoznati sa osnovnim dizajnerskim vještinama koje se koriste u gejmerskom svijetu. Ovaj kurs upoznaće vas sa praktičnim crtačkim trikovima koji vam mogu biti od velike koristi ako u budućnosti planirate da se bavite razvojem video-igara.

Kombinacija vještina koje donosi kurs crtanja i onih znanja kojima vladaju Android ili Frontend JavaScript programeri omogućiće vam da se bavite razvojem igrica za mobilne i desktop uređaje. Osim što pomenuto zanimanje spada među najpopularnije i najplaćenije u IT svijetu, važno je istaći da se radi o veoma kreativnom poslu, na kome vam nikada neće biti dosadno.

Po savremenim programima ITAcademy od apsolutnog početnika do obučenog grafičkog dizajnera, Android programera ili Frontend JavaScript developera možete stići već poslije godinu dana školovanja. U tom periodu usvojićete izuzetno tražene vještine u svijetu game developera, ali ćete, uz zavisnosti od odabranog programa, naučiti i kako da kreirate napredne sajtove i web aplikacije u JavaScriptu ili da razvijate Android aplikacije. Bez obzira na to za koji se od ova tri programa školovanja odlučite, imaćete priliku da, pored praktičnih znanja, steknete i međunarodno priznate certifikate, kao potvrdu vaše stručnosti.

Nastava se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy

Nastava na ovom kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje će vam omogućiti da u kratkom vremenskom roku savladate osnove crtanja koje se primjenjuju u kreiranju igrica.

 

Kurs crtanja će se održati od 25. juna do 12. jula u centru Sarajeva - undefined

Foto: Promo: Kurs crtanja će se održati od 25. juna do 12. jula u centru Sarajeva

Svi polaznici kursa prilikom sticanja novih znanja imaće konstantnu pomoć predavača Semira Veskovića, koji je art direktor i jedan od osnivača kompanije za razvoj igrica „Star Anvil Studios”. Njegove radove imate priliku vidjeti i na slikama u ovom tekstu. Dragocjeno iskustvo Semir je sticao tokom dugogodišnje karijere i na poziciji grafičkog dizajnera, gdje je na raznim projektima sarađivao sa inostranim partnerima. O njegovoj stručnosti najbolje svjedoči podatak da trenutno sarađuje sa čuvenim kompanijama kao što su Savage Worlds, Wizards of the coast, DD Gaming itd.

Obezbijedite svoje mjesto na besplatnom kursu što prije

S obzirom na to da je visok kvalitet nastave uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je strogo ograničila broj slobodnih mjesta za pohađanje kursa crtanja na 20 polaznika. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije