Rezultat reklamne kampanje: Čitateljica poslala slike iz Zare BiH - zapanjujuće

/ Komentari (28)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Majk

Nije mi jasno, vec odavno, ove idiotske kampanje sa manekenkama koje liće na leševe. Sa ovom kampanjom su bas pretjerali u kreativnosti. Kampanja je pdvratna u svakom smislu i ljudskom i estetskom.

Vlašić

Zara je morbidna. Ko normalan bi kupio nešto što je mrtvačka konotacija. Ma fuj

Ida

Žao mi je ovih naših radnica u Zari, al neka znaju da pare poslje njihovih plata idu gazdi koji ovako finansira reklamiranje smrti i jada i bijede

Moke

Treba ih doživotno bojkotirati,prevršili su svaku mjeru cinizma.

***

***

BiH

***

No Thanks apk

Sve ignorirati!!! Bar se to može.

***

***

Ok...

... kada cete bojkovati nase politicare, lopovske vlasti, kad cete izaci ma ulice, kao sav normalan svijet, i reci dosta je??!!

Ahahahaha

Lijepe riječi su ukras!

sto znaci

da svaki pojedinac MOZE napraviti razliku, ipak...

Epi

Da, baš je utorak u 12:30 h špica vrijeme za šoping... ali možda u Ulan Batoru...

Sarajka

Bravo.Još samo da shvatimo da proizvodi naših susjeda i komšija nisu naši,pa da umjesto njih počnemo kupovati domaće.Svima bi nam bilo ljepše

Guest

Ono što je za normalan svijet nenormalno to je za nenormalne čišute normalno.

Croata

Ne vidim baš da ovi zlikovci vole kršćane...ne znam čemu ironiziraš, ***!?

18948

Moš mislit da u 12:30 nema mnogo prometa u radnji? Isto k'o da je većina ljudi na radnom mjestu, ali sigurno to nije razlog, ma ne.

Hjjhhjj

Svaka čast ,živjela Bosna ponosna,prkosna

Dino

Samo bojkot

Panzer

***

***

***

Des

Neka tako i treba,imamo svoje kompanije a vazda nam slađe sve tuđe

nisi u pravu

***

Bojkotovati

sve .

Sanina

Spali su na niske grane! Ali da se genocid Palestinaca moze koristit u propagandne srvrhe je dno! Kad zrtva postane katil!

Dena

Zenska glavo...Valjda ti to nesto govori.Sigurno nisi trebala ni ti da budes tu ! BOJKOT !i!

Gost

Ko je ta Zara?? Ovo smece se nije trebalo ni ranije kupovati, ali eto kad tad covjek dodje pameti.. Samo da ostanemo dosljedni sebi i ljudskim vrijednostima.. Ali, nazalost, sve ovo ce se brzo zaboraviti i opet cemo po starom..

to je vrijeme

kada se ide u dzamije bili zaposleni u dzamiji

The star

Hajde da prvo pocistimo ispred svojih vrata i krenemo bojkotovati Crvenu jabuku. Doci ce i Zara na red, ali krenimo ispocetka, zna se ko nam je neprijatelj no1.

/ Najnovije