Raskošna snježna scenografija Plitvičkih jezera okupila zvijezde Instagrama

Radiosarajevo.ba
Raskošna snježna scenografija Plitvičkih jezera okupila zvijezde Instagrama
Najposjećeniji hrvatski nacionalni park Plitvička jezera poseban ugođaj pruža zimi.

U subotu je raskošna scenografija najpoznatijih hrvatskih jezera zasjala u punom sjaju na radost poznatih influensera s društvenih mreža (najviše Instagrama) iz Austrije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Ukrajine i Japana.

Plitvička jezera i okolne atrakcije odabrana je skupina izabrala za destinaciju svog zimskog Croatian Instameeta - okupljanje Instagramera i blogera koji vole putovanja, modu, prirodu...

Instagram su tako preplavile prekrasne fotografije Plitvičkih jezera s gotovo svih vidikovaca (možete ih pratiti pod hashtagom #CroatianInstameet).

"Pogledajte ovo, očaravajuće i spektakularno. Zaljubljen sam. Zaljubljen sam u Hrvatsku na sve moguće načine", napisao je bloger Pavlo Fedykovych, specijaliziran za centralnu Europu i Ukrajinu, a piše i za CNN Travel i Lonely Planet. U Hrvatsku je došao na poziv organizatora Domagoja Severa i Jasminke Đaković.

Njihova kampanja još uvijek traje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije