Rapsodija boja jeseni: Ugodna šetnja po sunčanom Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Rapsodija boja jeseni: Ugodna šetnja po sunčanom Sarajevu
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Jesen u Sarajevu

Dolaskom jeseni, boje prirode postaju još ljepše. Zagasito crvena i oker boja opalog lišća pod nogama podsjeća da se bliži zima i zimski praznici. 

Osim uživanja u pečenom kestenju, toplim napicima i delicijama jeseni, građani i građanke Sarajeva odlučile su da ovaj ponedjeljak, 21. oktobra 2024. godine, iskoriste za ugodnu šetnju. 

Vremenska prognoza za danas u BiH govori da će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblake. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne zapadni i jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura zraka od 16 do 22, na jugu zemlje do 24 °C.

Rade Šerbedžija imao operaciju: Putem društvenih mreža se obratio fanovima

Rade Šerbedžija imao operaciju: Putem društvenih mreža se obratio fanovima

U Sarajevu dio prijepodneva magla ili niska naoblake. U ostatku dana sunčanije. Dnevna temperatura zraka oko 20 °C.

U utorak 22. oktobra, sunčano. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 5 do 11, na jugu do 14, a dnevna od 18 do 23, na jugu zemlje do 25 °C.

Prognozu za ostatak sedmice pročitajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije