Prizor u centru Sarajeva ostavlja bez riječi: Srce ovog dječaka veće je od Trebevića

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pele

Dokaz da se SVI ljudi radjaju cisti i dobra srca ali odgoj i razni uticaji uticu na to da kasnije postajemo losi ne samo prema ljudima nego i prema zivotinjama,prirodi i svemu sa cime dijelimo ovu planetu.

BiH

Prošenje treba zabraniti makar na Ferhadiji. Ima neka djevojčica koja užasno i glasno pjeva na Ferhadiji, to je ružna scena za turiste . Djeci trebaju pomoći socijalne službe, a ne da prose po ulici.

Bas pametno

Romantizirati prosjacenje i ugrozavanje i iskoristavanje djece u svrhu prosjacenja.

Mirko S. Kojotovski

,,Ako na ovakvoj omladini svijet ostaje, onda možemo biti sretni i bezbrižni.'' Ugledao se na naše političare.Dobivaju milionske donacije a dijele mrvice.Eh da je meni sad jedan hamburger i fanta, al' pred kraj mjeseca a valja razvući 205 KM. na 31 dan boračkog dodatka i platititi režije. Jutros me neki penzioner udari štakom po ruci kad sam htio kupiti onaj hljeb od pola marke.Kaže zar ne vidiš čitati, piše penzionerski, a onda ga poslije podne vidim fata sevape pa oko sebe okupio pedesetak golubova koji su više zaboravili i letiti od lijenosti. Više ih ne možeš ni otjerati koliko su se udomačili a zasraše sve prozore, balkone i šire razne vrste zaraze i virusa. Ima i onih koji su počeli i vrane hraniti toliko su dobrog srca pa im i vodu ostavljaju da ne bi ožednile na ovim vručinama. Znate vi nas hebo ti nas.

Babo

E vidjećeš ti kad dođeš kući. Jesam ti rek'o da ne trošiš i ništa ne kupuješ a da sve pare doneseš.

JA1

Mali je vec sa deset godina naucio iskoristiti psihu ljudi. Jadna je nasa buducnost kad djeca nesmetano prose na ulicama grada i njihovi mentori na tome zaradjuju ogroman novac.

Guest

Užasni komentari, sve vas bio sram.

/ Najnovije