Pogledajte kako danas izgleda rijeka Miljacka, građani očekuju brzu reakciju nadležnih

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samir

Neznam sta ocekujes(te) kad se kanalizaciona voda i fekalija domacinstava direktno slivaju u rijeku. Nema preciscavanaja nit ikakvog oblika prerade otpadnih voda. Mislim...halo jel ima ko kuci? Nema, pamet je davno napustila ovaj tamni vilajet zvani Sarajevo. P.S Sigurno su i za ovo krivi srbi i hrvati.

Davno je trebalo apelovati

Naravno , ovo je trebalo prije početka sezone da se pokrene , jer svake godine isto . Zasto vlada nema pripremljenu mjeru za ljetni period kad padne vodostaj ? Svake godine isto.

Ja

Joj ovih portala sto podgrijavaju hinjski protiv ove vlasti. Valjala vam je miljacka i sve drugi dok je SDA vladao, niko se nije bunio nizasta nit sta gledao u kakvom je stanju a sad za svaku sitnicu prozivate vlast. Kad kisa padne mora uk izac da hvata kapljice da ne padnu na tlo i opet ne bi valjalo

Haha

Situacija u Sarajlabadu redovna

neko

Znači ne mogu da vjerujem sta se piše, prvo suša, kakva suša skoro niti jedna sedmica nije prošla a da nije jednom pala kiša dok je prije toga skoro 2 mjeseca skoro svaki da padala kiša, a ja živim preko 40 godina u ovom gradu i neznam kada Miljacka ljeti nije sardina, zatim Miljacku su čistili početkom jula, šta treba svaki mjesec čistiti pa prljava je zato sto većina "građana " baca smeće po svuda i onda vjetar i kiše nanesu u Miljacku i na kraju to zeleno su alge koje se pojave svake godine kada je nizak vodostaj i da ih sada očiste za 10 dana bi bile opet tu jer je Miljacka puna oksigena baš jer se puno kanalizacije ispušta u nju, naročito koševski potok

Legendarni radiosarajevo.ba

rekao je ogorčeni čitatelj N.H. (inicijali poznati redakciji).......poznati redakciji, a sada i ostatku planete.

Znalaccc

rekao je ogorčeni čitatelj N.H. (inicijali poznati redakciji).......poznati redakciji, a sada i ostatku planete. ka Legendarni radiosarajevo.ba Pokušaj pročitati bolje prije nego napišeš glupost.

lili

Omiljena gradska rijeka!!!??? O cemu to vi pricate?

/ Najnovije