Pod zastavicama Europske unije: Stanovnici Sarajeva u šetnji gradom

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Bas smo naivni, nema dalje, pa turska je imala pregovore prije 25 godina i jos nista,kako ne mozete svatiti da vucic i dodik koce pùt u eu.

nostalgija

kad se sjetim 1945. ulazimo ovuda u grad, a svaba, ceta, uja, muja... ni eu ni hamera ni hamabasade him ni na vidiku, pa bijasmo (pre)sretni... duge godine

Mujo biznismen

Sto je neko posao napravio sa zastavicama, sto se neko ugradio.

Bosna bez sna

Bas smo naivni, nema dalje, pa turska je imala pregovore prije 25 godina i jos nista,kako ne mozete svatiti da vucic i dodik koce pùt u eu. ka BiH Sve stoji: ovo jeste naivno i prenaivno. I još i kičerski i tragikomično: uzmemo li u obzir nemoć EU između Scile i Haribde, SAD i Rusije. Ali je samo pokazatelj do kakvog su nas dna doveli od 1990. do danas zločinački i izdajnički pripadnici smrtonosne koalicije. Koalicije SDA- HDZ- SDS-SNS. Kad je, zbog njih, i ovaj EU kič dobrodošla promjena i predah od njihove razarajuće i kobne politike. Od njihovih plemenskih, vjerskih i stranačkih zastava i orgija!

Das ist Walter

kad se sjetim 1945. ulazimo ovuda u grad, a svaba, ceta, uja, muja... ni eu ni hamera ni hamabasade him ni na vidiku, pa bijasmo (pre)sretni... duge godine ka nostalgija Moji su pobijedili četrdeset pete- pjeva u ime svih nas Mile Kekin. Ali smo izgubili 1990. I zato nam je sve ovako. Zato živimo taj poraz već 34 godine. A preteča EU, EEZ na noge je dolazila Anti Markoviću- s ponudom za članstvo za SFRJ, bez ikakvih ograničenja i uvjetovanja. Kao prvu zemlju od svih, iz Jugoistočne, Srednje i Istočne Evrope. Ali ne- ološ, šljam I bagra izabrali su agoniju, rat, rasap i smrt. I evo nas tu gdje jesmo 2024.

Jas23

Ove male zatucane zelene nikako shvatiti! Fino im ajatolah sa poljina izjavio da je plaho, plaho sto je BIH dobila pocwtak pregovora sa EU, a oni, jadnici jadni i dalje pisu negativno o EU. Dajte se usaglasite, vi zeleni i poljine. Nikad necemo u EU tako razjedinjeni! Hajde se fino dogovorite sta cete i kako cete!

Bosna bez sna

[*Koalicije SDA-HDZ-SDS-SNSD*]

hahahahahah

Vidjela zaba kako se konj potkiva pa i ona jadna digla noge,dajte uozbiljite se,palestina je najveci domet.

AAA

Vidjela zaba kako se konj potkiva pa i ona jadna digla noge,dajte uozbiljite se,palestina je najveci domet. ka hahahahahah Bogati upita li ti staru za ono gutanje mojih tjelesnih izlučevina ikad? Nisi? Pa PITAJ je bolan.

Bosanac

Bas smo naivni, nema dalje, pa turska je imala pregovore prije 25 godina i jos nista,kako ne mozete svatiti da vucic i dodik koce pùt u eu. ka BiH Daj ljudino, Turska uopšte nije demoratska zemlja, kako će u EU + teritorija im 97% u Aziji

Ima jedna dobra knjiga

Pod Zastavom UNa

Slazem se

>>Sve stoji: ovo jeste naivno i prenaivno. I još i kičerski i tragikomično: uzmemo li u obzir nemoć EU između Scile i Haribde, SAD i Rusije. Ali je samo pokazatelj do kakvog su nas dna doveli od 1990. do danas zločinački i izdajnički pripadnici smrtonosne koalicije. Koalicije SDA- HDZ- SDS-SNS. Kad je, zbog njih, i ovaj EU kič dobrodošla promjena i predah od njihove razarajuće i kobne politike. Od njihovih plemenskih, vjerskih i stranačkih zastava i orgija! ka Bosna bez sna<< al nema stranke koja moze rec da nije ko te gore pobrojane, mozda pojedinci, al stranke su sve za vješala

Jass

Mali jadni zelenu, bas vas zalim! Iskreno, ipak mi vas je zao. Sami, ostavljeni, nemocni ! Samo vam je ostalo da lupate negativu i gadosti. Jadnici jadni, bas ste primitivni. I uopste mi nije jasno sta mislite postici ovom negativom! Zato cestitam svim gradjanima nase domovine ovaj znacajan dan! BiH, sretno ti u EU!

/ Najnovije