Peta noć SFF: Mnoge zvijezde prošetale crvenim tepihom

0
Radiosarajevo.ba
Peta noć SFF: Mnoge zvijezde prošetale crvenim tepihom
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Peta noć Sarajevo Film Festivala

Sarajevo Film Festival je ušao u svoj peti dan, a famoznim crvenim tepihom su večeras prošetale mnoge velike regionalne zvijezde. 

Među najvećim zvijezdama je svakako hrvatski glumac Goran Navojec, koji je glavni glumac filma Smrt djevojčice sa žigicama. Premijerna projekcija ovog filma održat će se u 20:45 sati u sklopu Ljetnog kina Stari Grad

Osim Navojeca, tu se našao i Goran Kulenović, scenarista, kao i Admir Šehović, bosanskohercegovački glumac koji se pojavljuje u ovom filmu. Tu je bio i fotograf Damir Šagolj

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Tužna vijest: Preminuo otac Tošeta Proeskija

Van svijeta filma, crvenim tepihom je prošetao i Nihad Uk, premijer Kantona Sarajevo, zajedno sa svojom suprugom. 

Snažnu poruku su odlučili poslati pjevačica i voditeljica Ida Prester i njen suprug Ivan Peševski. Oni su crvenim tepihom prohodali uz poruke 'Nizama' uz srce, te 'Stop Femicide'. 

Podsjetimo, tokom šeste noći Sarajevo Film Festivala neće biti prijenosa Crvenog tepiha te će gosti proći bez ceremonijalnih najava, izjava i fotografisanja, zbog dana žalosti u Federaciji Bosne i Hercegovine. 

/ Anketa

Ocijenite noćni život u Sarajevu za vrijeme SFF-a?
Rezultati

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije