Parkirao Audi na pješačkoj zoni u Ferhadiji, policija ga kaznila

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Spukli

***

***

***

Kkkkkkk

Policija ne vodi racuna o parkeringu..nego ima parkering sluzba za to..zar nije tako?

komentar

Molim vas samo jedno pitanje: da li je lice od prije poznato policiji? Pitam za jarana. Hvala

Jesare

Svako pomalo kljucem u prolazu,i nema potrebe za policijom

Bosniana

Što se čudite. Na Čengić Vili ispred Bosniane je svaki dan ovako, al se tu parkira na kolovoznim trakama. Zna ponekad biti i po desetak auta. Policija sve očito toleriše čim se isto svaki dan ponavlja.

Realnost

Sta zna Plivadon, inteligencija ogranicena kao komad njive!! Najteze je njemu samom, nije bolest sve sto boli.

visocica1662

DA JE NEKO PARKIRAO GOLFA2 TAJ AUTO BI ODNIO PAUK NA CIGLANE A OVAKO NEKO JE TO GLAVONJA PA PROSAO SAMO S KAZNOM JADNA JE OVO POLICIJA I DRzAVA.

Gogo

Pa šta sad, platiće 20 km i idemo dalje i nikom ništa, parkiraće se sutra i prekosutra i zakosutra i tako ću to stalno biti dok ovaj sistem mu to omogućava i dozvoljava...

mahalski hrkljuš

sebilja-muslić stil

uz bezistan niz bezistan... sama

ovo čak ni srbi ne rade, samo bosnjo... da mu vidi selo kako je ono zbavilo š*** krš

Treći program

***

....

Policija ne vodi racuna o parkeringu..nego ima parkering sluzba za to..zar nije tako? ka Kkkkkkk kaže se parking a ne parkering...

bunga-bunga sarajevska

benyamina, a šta je sa dostavnim vozilima po ovoj pješačkoj zoni, svako jutro i do 9 sati gore-dole, a piše na znaku do 7 sati...? jesu li i oni turist. znamenitost grada? šta kaže i. spahić?

/ Najnovije