Ovo je nova djevojka Draška Stanivukovića. Zove se Andrea

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Devojka

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

Jel se i vama čini da ova cura ima Ademovu jabučicu

***

***

Braco

Lijepe riječi su ukras!

Balasevic

Morao je da skine ćaleta s vrata, garant ga pritišće kada će se ženit’. Ne može njegova “tradicionalna porodica” povezati da im je sin jedinac ipak gay - sto je skroz ok. Zato je i ovakav rastrzan izmedju tradicije i života kojem je više predodređen, pa se pretvorio u malog ljigavca i oportunistu, jer mu je pamet razvučena kao žvaka. U jednu ruku ga razumijem da tegobne borbe vodi, a u drugu ruku je vraški razmažena gnjida. Predviđam im dva mjeseca veze.

***

***

***

***

BugoHossBH

Majko moja sve iste...

Micky

Jel' i ova voli jahanje?

Nije

Morao je da skine ćaleta s vrata, garant ga pritišće kada će se ženit’. Ne može njegova “tradicionalna porodica” povezati da im je sin jedinac ipak gay - sto je skroz ok. Zato je i ovakav rastrzan izmedju tradicije i života kojem je više predodređen, pa se pretvorio u malog ljigavca i oportunistu, jer mu je pamet razvučena kao žvaka. U jednu ruku ga razumijem da tegobne borbe vodi, a u drugu ruku je vraški razmažena gnjida. Predviđam im dva mjeseca veze. ka Balasevic On ko Deen

Ne pijem dok Paja vozi

Majko moja sve iste... ka BugoHossBH Misliš da sve njegove cure imaju Ademovu jabuku

/ Najnovije