Otkazani svi letovi na Sarajevskom aerodromu: Velike gužve, dugi redovi...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eto sad

Cuj losa organizacija osoblja, javlja citatelj?? Apeliram zato da Aerodrom dovede Sladica da nezadovoljnim putnicima objasni koncept magle u Sarajevu, svaki puni sat stavite ga gore na balkon, nek objavi da ubuduce ne planiraju letove sa Butmira u januaru.

Bem ti selo

Jes jes, osoblje je krivo. Sjede unutra, umjesto da izadju svi na pistu i horu, punim plucima pusu u pravcu Igmana. Da vidis namah sunca i ljepote

Xd

Sta ce avion za pederski Zagreb. Tu destinaciju treba kenselovati

Duduk

Joj kako će naše patriote kući u dijasporu joj propade im socijala joj

Svima

Maske ispod nosa kao puknuti kurtoni,neka su,barem da se pokvareni zubi ne vide primitivna stoko.

Rajvosa

Magla, nisam mog'o proć, ptice pješke idu :)

Jes

Maske ispod nosa kao puknuti kurtoni,neka su,barem da se pokvareni zubi ne vide primitivna stoko. ka Svima glupsoni nasi, nos preko maske, dvije godine nije naucio kako se nosi, isto ko chuna kad ispadne preko premalih Speedo kupacih.

/ Najnovije