'Onda gledaj lafčino, vidiš ga…': Naše divno Sarajevo ispod snijega - prizor koji oduzima dah

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cime

To oduzima dah?

Nbs

To oduzima dah? ka Cime valjda smogom

Ako vam se

ne svidja , razgulite u neki drugi grad.

Pojam ironije ne postoji za ovu djecu

Ponavljaju *oduzima dah* svaki put kad fotoreporter ode gore. PM2.5, SO2. CO, 03... to je drugo poglavlje.

Sasa

To oduzima dah? ka Cime Seljacino

Dudamel

Admire sine, nadmašio si Annie Leibovitz. Ponudi se da joj budes mentor u umjetničkoj fotografiji. Genijalan si!

Gledaj ga

Lako je Admiru. Uživa i zarađuje plaću. Ja u grad idem samo kad dobijem kakvu cestitku plavu.

Inspektor

Jeli ovo dron snimao a ne Admir. Izgleda kao Google Earth u 3D. Nego trebate li vi kakvu dozvolu za ovo snimanje ptiçom koja moze izazvati i sudar u zraku a i spijunirati ljude objekte itd...Besplatno dijelim jednodnevne dozvole za sitne pare . Ps. 500€. Kakav je link ptiÇOM ?

Ne pijem dok Paja vozi

Znam da bi naše dijaspore patriote na socijali bi voljeli da je rat u BiH smo pod granatama, da je glad, zima...A zašto bi to voljeli jer bi se oni osjećali bolje. Čast izuzecima

Paja

Ima li se za sirnicu i frtalj hl****? Eee da si bogdo ikakvu diplomu zaradio, ne bi jadovao na komentarima...

Ne pijem dok Paja vozi

Ima li se za sirnicu i frtalj hl****? Eee da si bogdo ikakvu diplomu zaradio, ne bi jadovao na komentarima... ka Paja Izgleda da te je moj komentar bio baš sjeo pa si se našao iznenadjen i uvredjen jer te istina pogodila. Imam ja za sitnicu(ukrao više volim burek) ja radim, ali imaš li ti ili si se istrošio kad si bio u BiH pa si sad na pašteti i hljebu od tri dana.

Ne pijem dok Paja vozi

Ima li se za sirnicu i frtalj hl****? Eee da si bogdo ikakvu diplomu zaradio, ne bi jadovao na komentarima... ka Paja Izgleda da ti moj komentar nije baš sjeo pa si se našao iznenadjen i uvredjen jer te istina pogodila. Imam ja za sirnicu ne brini za mene ja radim(iako više volim Burek i krompirušu) Pitam se imaš li ti jado za sirnicu ili si se istrošio kad si zadnji put bio u BiH pa si još na pašteti i hljebu od tri dana

Paja

Jedina spodoba na Radiosarajevo.ba koja dolazi nekoliko puta na isti napis da vidi ko je komentarisao njegove infantilne komentare.

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije