Olimpijski krugovi u centru Sarajeva: Jeste li se već fotografisali?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katil

Kakve veze danasnje Sarajevo uopste ima veze sa olimpijadom,nikakve.

Kontas ti moj...

Kakve veze danasnje Sarajevo uopste ima veze sa olimpijadom,nikakve. ka Katil Kao i svaki grad na svijetu koji je nekada u prošlosti bio domaćin Olimpijskih igara. Ništa manje, ništa više. Kontaš?!

Ni nalik

Kao i svaki grad na svijetu koji je nekada u prošlosti bio domaćin Olimpijskih igara. Ništa manje, ništa više. Kontaš?! ka Kontas ti moj... Druga drzava,olimpijada je bila Jugoslovenska.

Kontaš ti moj...

Druga drzava,olimpijada je bila Jugoslovenska. ka Ni nalik Ali je bila u Sarajevu, da te podsjetim. Sarajevo je bio grad domaćin. Jugoslavije više nema ali je Sarajevo još uvijek tu. Kontaš? Muke li tvoje.

Samo

Ali je bila u Sarajevu, da te podsjetim. Sarajevo je bio grad domaćin. Jugoslavije više nema ali je Sarajevo još uvijek tu. Kontaš? Muke li tvoje. ka Kontaš ti moj... Je ime isto pacenice.

Tvoje

Najjači su mi "čistunci" i moralne vertikale kao što si ti. Garant si bivši Sarajlija koji živi negdje drugo. Vrati se jarane, bori se za svoj grad, vrati mu duh i ono što ti/mu nedostaje. Pun mi licemjera što žive po Kanadama, Italijama, Holandijama, svuda po svijetu i puni su kritike. Živiš ovdje, boriš se, onda imaš pravo na zamjeranje. Ovako... Ili si mali zločesti bot iz susjednih nam "prijateljskih" zemalja koji po zadatku umanjuje, negira, izvrće sve što ima veze sa BiH I Sarajevom koje vama ksenofobima i fašistima jaaako smeta. Sumnjam da je nešto treće, neka dobronamjerna kritika, recimo. ka Na rende kora ne mogu Vrijeme i domet je Torabijeva posjeta pacenice.

Evgenije

Vrijeme i domet je Torabijeva posjeta pacenice. ka Tvoje Bla, bla, bla... đe si mislioče velikih dometa, MENSA crče za tobom

BIH

Druga drzava,olimpijada je bila Jugoslovenska. ka Ni nalik što je onda ne obilježavaju u Beogradu i Zagrebu. Ista republika i onda i sada Bosna i Hercegovina. Jugoslavija je propali berlinski projekat.

/ Najnovije