Ogromne gužve na tramvajskim stajalištima: Gdje su COVID-redari?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Indoktrinator

pustite djecu neka zive, korona za njih nije uopste opasna, barem neka djeca imaju normalan zivot ako mi ostali ne mozemo.

Gost123

@Indoktrinator e jesi ga pametan, inače djeca sama žive pa nisu sijači zaraze nego samo među sobom, ima logike

**

Ma samo Zonga eksperta mikorbiologa pustit da ih on sve pobije...jelde Zong?

E čuj...

panika ne nose se maske, pa majmuni jedni ne nose se odkad i šta se dešava samo šutnja, ali dobra vam je taktika, eliminisati maske od ljudi i onda pokrenuti kontrole i oplesti sa kaznama. eeeeeeeeeeee

Zong zna sve:

On bi ovo doveo u red za dva dana! "Amtivaksere" i "antimaskere" sve poubijati, a onda početi s redovnim vakcinacijama svake hefte! Nikom ne dati da izađe iz kuće nikako i nikad i svima osim njemu ukinuti Internet! I nema korone! Jelde Zong, legendarni epidemiolože?

superhik

Ne trebaju kovid redari , nego redovan prevoz pa neće biti gužve

Maktub

pustite djecu neka zive, korona za njih nije uopste opasna, barem neka djeca imaju normalan zivot ako mi ostali ne mozemo. ka Indoktrinator Pogledaj na Netu Camilla Canepa, 18 godina.

bravo doktori

Ma bravo dr. Djeca NIKAD nisu prenosioci virusa na starije osobe, od djeteta NIKAD ne možeš dobiti moroni. Ali valja znati jezike da bi se pratile naucne studije, je l' da?

Ovo se do sada nije desavalo

Do ovih snimaka su gradjani bili disciplinirani kao Skandinavci, tako da redari nisu bili potrebni. Ovi snimci nemaju veze sa realnoscu, krizni stab samo trazi nacin kako da sebe promovise.

Broj vozila

Jeste li razmišljali da povecate broj vozila?

Marina

Kad je ljetos čovjek na čovjeku bio tokom SFF "ludila", nije niko postavljao pitanje gdje su COVID redari... zanimljivo...FUJ.

s

nema ni covida ni covid redara...ne serite vise s tom kuronom.marš

Antidemagog

Klošari dnovinarski ovako je svaki dan u Grasovom prevozu i vi sad našli da serete o maskama i kovid redarima.

Ask

Ja znam gdje su na birou, jer su prikazani kao visak radne snage da bi se zastitili uhljupi I neradnici u administraciji.

jesi pametna

Kad je ljetos čovjek na čovjeku bio tokom SFF "ludila", nije niko postavljao pitanje gdje su COVID redari... zanimljivo...FUJ. ka Marina jesi razmisljala o tome da je ljetos broj zarazenih bio minimalan?

/ Najnovije