Ogromne gužve ispred Zetre: Građani nervozni, čeka se i po tri sata

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

FGR rulja!

Pricao sam ja sa nekim FGRovcima ovdje.Vecina njih ima isto glupo objasnjenje"Ja idem pa ako me zapadne, zapadne"!?Ali nemas poziva i necete vakcinisati.Dzaba govoriti.Njima je rekla TROJKA da ce sve da sredi.Napravili su potpuni HAOS U SARAJEVU sa svojom vlascu.Nadam se da vise nikada nece sjesti gdje sada sjede!

Genjacid, naaarood znooa

Sveubija ih je toliko preplasila da su SDA glasaci potrcali na pelcovanje

12

NAROD JE KRIV.

Igla

Koja samo sramota, koje iživljavanje nad građanima kao sa stokom. Ko ovo uopšte organizuje,naručeni ljudi čekaju po 4 sata i nisu došli na red. Čak je bila i jedna duža pauza pa nisu nikog puštali unutra ?????

Sunce

Strasno...upravo dovela majku od 82 god. Tri ipo sata tacno stajale u redu...kad je vec jedna lokacija u gradu namijenjena za ovo, zasto niste napravili strehu, hlada da bude, a i da ne kisnu ljudi...to je prioritetna kategorija starijih ljudi, znate li koliko ih ima koji zaista jedva i dodju do gore...? Pa ljudi, nije velika mudrost...dobro je da smo dobavili vakcine, ali malo empatije ne bi vas ubilo, a ni ministarsko mjesto npr.oduzelo...

Guest

a sta je sa onima koji ne primaju poziv???kako i gdje se informisati kada se niko ne javlja...lopovluk kao i u svemu...STRASNO BAGRO KORUMPIRANA I LOPOVSKA...al ima dragog Boga...vratice vam se kako i zasluzujete...plakat cete ili vi il vasa djeca akobogda...

N.G

Pa kako nebiti neurozan kad tri sata ćami čekajući ko budala i nebit neurozan

Real

Eh kakve vakcine,opametite se vise svi su govorili neće vakcine sad prvi u redu za pelcovanje

/ Najnovije