Kako izgledaju Grbavica i Koševo dva dana uoči nastavka Premijer lige BiH

Radiosarajevo.ba
Kako izgledaju Grbavica i Koševo dva dana uoči nastavka Premijer lige BiH
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Stadion Grbavica uoči nastavka BH Telefom Premijer lige BiH

U subotu se nastavlja nogometni šampiona u BH Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Do kraja prvenstva ostalo je još 14 kola. I ovog "proljeća" utrka za prvaka će biti zanimljiva, iako su u borbi za prvaka ostala samo tri kluba - Sarajevo, Zrinjski i Široki. 

U subotu se nastavlja Premijer liga BiH: Svi zimski transferi na jednom mjestu

Tim s Koševa ima najviše šansi. Prednost od pet bodova može biti lijepa zaliha za posljednji krug u trokružnom takmičenju BH Telecom Premijer lige. 

Naši fotoreporteri Dženan Kriještorac i Admir Kuburović obišli su jutros dva naša najveća stadiona. Željeli smo vidjeti kakvi su tereni na stadionu Grbavica i Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", ali i popratni objekti, posebno toaleti (ženski i muški) i svlačionice, te u kakvom su stanju. Ono što su zabilježili za svaku je pohvalu. 

Toaleti čisti i uredni, oba terena savršena. Posebno nas je zanimalo kakvo će biti Koševo, s obzirom na to da je prije desetak dana na našem najvećem stadionu održano otvaranje Europskog olimpijskog festivala mladih (EYOF). 

Inače, općina Centar je uložila 500.000 KM da bi se stadion na Koševu uredio i primio više od 30.000 posjetilaca koji su bili prisutni na svečanom otvorenju 14. po redu EYOF-a.

Sve ostalo možete vidjeti u našoj galeriji:  

 

Parovi 20. kola Premijer lige

U 20. kolu Premijer lige BiH sastaju se:

23.02.2019. 14:30
FK MLADOST DOBOJ KAKANJ --:-- NK GOŠK
FK KRUPA NA VRBASU --:-- FK ZVIJEZDA-09
FK TUZLA CITY --:-- FK SARAJEVO
23.02.2019. 17:30
NK ČELIK --:-- FK SLOBODA TUZLA
24.02.2019. 14:30
FK RADNIK --:-- FK ŽELJEZNIČAR
24.02.2019. 17:00
NK ŠIROKI BRIJEG --:-- HŠK ZRINJSKI

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije