Mladić u Sarajevu prikuplja novac za ženidbu, građani ga podržavaju

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hans

Ovaj decko godinama radi istu stvar u Tuzli. Obicni prevarant, cudo jedno kako ga novinari podrzavaju godinama.Lopate nek se ufati, Zdrav prav mlad

noname

Prevarant

Nemoze..

Lijepe riječi su ukras!

Zlatko

Za zenidbu ti trebaju licna karta i dva svjedoka

Tahta

Sve živi klošar, ne mozes izaci na ulicu da nema odma jedan, pred granapom drugi i tako redom. FUJ

Ja mu mogu malo pomoc. Za zenidbu... :)

:) :))

Baki

Zabraniti prosenje zakonom.

Gost

A ni cure nema.

Perfidnost

Nije poenta u novcu za zenidbu, vec nako zenidbe hodace okolo da prikupi novac da jede. Uzas od uhl****! Takve treba poslati da kopaju kanale!

Fu....j

Treba mu dati kramu u ruke i nek radi. Zeli zivjeti preko ledja drugih ljudi. Fuj!

Zakonom je i zabranjeno!

Zabraniti prosenje zakonom. ka Baki

Rukljus

Ako nisi u stanju da sakupis za svadbu , koja nije obavezna, kako ces onda prehraniti porodicu kad se ozenis? Cijeli dan hodas sa tim komadom papira i prosis to znaci da ne radis i ne zelis da radis. Treba te poslati na prevaspitanje pa da pocenes cijeniti rad i ljude koji rade.

Sam Sung

Papir, torbica oko vrata a u torbici mobitel od 650 KM.

Mladic iz Sarjhva

ne skupljam novac vise --***

Odmor

ne skupljam novac vise --*** ka Mladic iz Sarjhva To nam ti javljas da se neces zenit, nego ode ti na godisnji odmor.

/ Najnovije