Mjesec zabave, čarolije i dobrog raspoloženja: Počeo peti Zimzograd

Fena
Mjesec zabave, čarolije i dobrog raspoloženja: Počeo peti Zimzograd
Manifestacija „Zimzograd“ otvorena je večeras u Banjoj Luci s ciljem promocije turističke ponude Banje Luke.

Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Banja Luka (TOBL) Ostoja Barašin izrazio je zadovoljstvo povodom petog „Zimzograda“ i ukazao na značaj i vrijednost te ponude za turiste koji dolaze iz okruženja i Evrope u Banju Luku. 

"Učinili smo da ovo bude mjesec zabave, čarolije i raspoloženja i mjesto dobrog ugođaja i za građane Banje Luke i za turiste", rekao je Barašin novinarima.

Vjeruje da će, nakon pet godina pozitivnog iskustva, ova manifestacija imati dugu i sigurnu budućnost.

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić je naveo da je ovo početak zimskih događaja u Banjoj Luci, koji će u “Zimzogradu” trajati do 15. januara, odnosno 45 dana u koji su uključena različita dešavanja.

"Okosnica ovih dešavanja je ‘Zimzograd’ u kojem će, osim stalnih sadržaja, ugostiteljskih i zabavnih, biti i povremeni progami, uglavnom namijenjeni djeci i mladima", kazao je. 

Na još nekoliko drugih lokacija Grad je pripremio nekoliko sadržaja zabavnog karaktera i predstava. 

Radojičić je najavio i novogodišnje koncerte 30., 31. decembra i 1.januara na kojima će učestvovati regionalne estradne zvijezde kao što su grupa "Lexington bend", Nikola Rokvić, Sergej Ćetković, Dženan Lončarević, Lukijan Ivanović, te Ivana “Negative”.

U organizaciji “Zimzograda” zajednički učestvuju Gradska uprava Banja Luka, TOBL i agencija “Mint”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije