Ministrica obrazovanja KS Naida Hota-Muminović posjetila OŠ Malta i vrtić 'Košuta'

0
Radiosarajevo.ba
Ministrica obrazovanja KS Naida Hota-Muminović posjetila OŠ Malta i vrtić 'Košuta'
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Naida Hota-Muminović u OŠ Malta

Naida Hota-Muminović, ministrica obrazovanja Kantona Sarajevo, je povodom službenog početka školske godine posjetila dvije edukacijske institucije. 

Ministrica je posjetila Osnovnu školu Malta i vrtić 'Košuta', kako bi mališanima poželjela sretan početak školske godine. 

Hota-Muminović je podijelila i poruku svim učenicima koji dolaze ili se vraćaju u školske klupe, gdje navodi kako je ovo vrijeme kada se radujemo zajedničkom učenju i rastu, kada zajedno gradimo svijet boljeg obrazovanja, te da je čast i privilegija poželjeti sretan početak nove školske godine, koja stavlja fokus na dobrobit i jačanje karekternih snaga. 

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

"Draga djeco, učenici, želim vam mnogo uspjeha i sreće u ovoj školskoj godini. Poštovani nastavnici i nastavnice, radnici u obrazovanju želim vam mnogo uspjeha u ispunjavanju dragocjenog zadatka da uz mnogo strpljenja, ljubavi i požrtvovanosti prenosite svoje znanje na mlade generacije.

Neka nam svima ovo bude godina razgovora, razumijevanja i lijepog ponašanja", rekla je Naida Hota-Muminović. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije