Lažna fotografija: Cunami - Rulof se nije potpisao na sarajevski tramvaj

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

HahHa sto se tice stetinog posla u stvarnosti je sve fejk bitno je da sve funkcionise kod stete na drustvenim mrezama i selfijima Danas prolazila i nisam od ilidze do nedzarica vidjela ni jednom novi tramvaj ali sam vidjela tri stara tramvaja regularno voze To je valjda do percepcije ili je do tvajlajt zone Ili je samo za poneku voznju da se ne haba

****

je majmunce Rulof

Pametnica naša

>>HahHa sto se tice stetinog posla u stvarnosti je sve fejk bitno je da sve funkcionise kod stete na drustvenim mrezama i selfijima Danas prolazila i nisam od ilidze do nedzarica vidjela ni jednom novi tramvaj ali sam vidjela tri stara tramvaja regularno voze To je valjda do percepcije ili je do tvajlajt zone Ili je samo za poneku voznju da se ne haba ka Error<< E, jesi pametna, hoglu lobi. Možda je ipak bolje da nisi ništa ni napisala, tako pametna. Prije će biti da je do percepcije ili tvajlajt zone to što nisi vidjela novi tramvaj. Ja sam ga danas vidio čak dva puta, jednom je i prišao pored mene, a mnogi su se danas i vozili tim istim tramvajima.

jao

svaka cast ko god je sliku napravio hahahahahahahhah

reperu

treba nos razbit, nema veze stop je slika montaza

/ Najnovije