Kakva ponuda: Na bh. planini nudi se sendvič od čak 15 KM

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa

Sto ne bilo, svakako sad vecinom skijaju oni sto nisu mukom zaradili pare, nakrali se i slicno. Nije im problem se smijati cijeni i platiti, a ostala stoka sitnog zuba koja je skijala ranije, sad moze jednom za zimu il dva puta otici na planinu i to je to. Iskali ste, evo vam ga.

smucar

e neka je sarajevska maliciozna mahala provalila Srbe i Jahorinu. jadni vi islamizirani Srbi koji cijeli zivot provedoste u mrznji prema svemu sta joe hriscansko. pogledajte sta vam SDA uradi od Bjelasnice. dobro je Milanovic rekao - prvo sapun, pa onda parfem.

Gost

Nikako da se maknemo od socijalistickog mentaliteta. Covjek ciji je ovo restoran ima pravo da stavi cijenu 150 KM ili bilo koju drugu a na kupcu je da kupi ili ne, ako ne proda sendvic on je na gubitku. Nije ovo racun za struju pa da ga moras platiti. Ljudi gledaju da Jahorinu pretvore u ekskluzivno skijaliste i to je sasvim ok strategija. Ovaj sendvic ne vrijedi vise od 4 KM

Hahaha

Nesposobne bosnje, koje su unistile bjelasnicu se nasle da komentarisu najbolje skijaliste u regionu haha. Sta radi sda od covjeka to je cudo.

/ Najnovije