Još jedan parking papak: Ostavio automobil u prolazu ispod kružnoga toka

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Papak je...

... ovaj sto je slikao auto od cuvara podzemnog prolaza.

X

Jedini krivac za ovakvo ponasanje je POLICIJA koja ne radi svoj posao, jer da radi ovo ne bih nikome palo na pamet.

Panzer

Ovo je auto od security koji čuvaju po noći.Bar je tako bilo prije.

zakrpa

Dojadilo mi je vise zvati policiju pa sam pisao opcini i mjesnoj zajednici.. o mz sam dobio osgovor da je proslo na raspravi kaka god to rasprava bila i proslijedili su mupu da pocnu reagovat. Naime radi se o parking mjestima u duzini gdje je opcina. Kafici rade redovno a stoka blokira sve ujutro od sedam navece do 00 vidjet cete svega i svasta blokiranja prilaza do parkiranih na zelenoj povrsini. Niko marke za parking neda.... To je zadnje sto sam cuo od njih ni policije ni mz da se priupita jel ista bolje... Najjaci su ovi pa samo pet minuta...... Uredno prodje policija nikog ne pise....

Moke

Policija ove zemlje, nikad nece stici na vrijeme.

Fuj.

E stvarno smo selo. Hajde što velika većina ne zna ni u kružnom toku da se ponaša, ali parkiranje kola ispod istog je posebna vrsta idiotizma.

bravo

Podržavam to što javno prozivate papke na jednom od najčitanijih portala. Sve pohvale za ovakve članke, samo ih redajte.

Pitanje

Zašto Radio Sarajevo štiti kriminalce koji ubijaju djecu po Sarajevu I ne dozvoljava komentare?

/ Najnovije